Смакота! Ледачий сніданок, який готують з вечора всього за 5 хвилин

Уявіть ситуацію. Ви відкриваєте холодильник, берете готовий сніданок та смачно їсте. Це не міф, а реальність. Таке може бути, якщо вечері зробити ледачу вівсянку. Приготування займе 5 хвилин, а смачно буде на всі 100 %, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні наступні компоненти:

  • вівсяні пластівці — 80 г;
  • улюблений йогурт — 120 мл;
  • мед — 1 ч.л.;
  • молоко — 50 мл;
  • ягоди;
  • насіння льону.

Як приготувати

Отже, обіцяли приготування за 5 хвилин. Покладіть всі інгредієнти у банку з кришкою. А тепер просто поставте в холодильник до ранку. Більше нічого робити не треба. Зранку ви відкриєте банку, а там вже все готове до споживання.

Фрукти для ледачої вівсянки можна брати будь-які. Це саме стосується ягід та йогурту. Головне, щоб вам смакувало. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Отримаєте фігуру мрії! ТОП-7 щоденних звичок для зменшення об’єму талії

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:56

З огляду на величезну кількість суперечливих порад в Інтернеті, пошук правильного підходу для стрункості стає непростим завданням. Але для того, щоб схуднути, немає потреби кардинально змінювати харчування та дотримуватися кето, палео або інших модних ...

Смакота! Ледачий сніданок, який готують з вечора всього за 5 хвилин

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:12

Уявіть ситуацію. Ви відкриваєте холодильник, берете готовий сніданок та смачно їсте. Це не міф, а реальність. Таке може бути, якщо вечері зробити ледачу вівсянку. Приготування займе 5 хвилин, а смачно буде на всі 100 %, передають Патріоти України. Для ...