Смакота майже за 30 хвилин: Ніжний яблучний пиріг з лимонним кремом

Фуд-блогер, фотограф і автор книги Легко і смачно Олена Єрмоленко поділилася рецептом пирога, який сильно нагадує лимонний Наполеон.

Якщо ви не любите готувати тісто самостійно, тісто Філо - відмінний і швидкий варіант для готування різних пирогів. Олена Єрмоленко розповіла, як приготувати ніжний пиріг з лимонним кремом, який Патріоти України теж пропонують вам скуштувати.

Рецепт яблучного пирога з кремом

Інгредієнти:

  • 10 листів тіста Філо
  • Яблука
  • Вершкове масло

Лимонний крем:

  • сік 2-3 лимонів
  • 70 г цукру
  • 4 жовтки
  • 60 г вершкового масла

Приготування:

Приготуйте лимонний крем: змішайте жовтки, цукор і лимонний сік, поставте на водяну баню і мішайте вінчиком до загусання близько 10 хвилин. Зніміть з бані, додайте вершкове масло, добре перемішайте тим же вінчиком. Якщо хочете щоб крем швидше загус, можна додати 1 ч.л. кукурудзяного крохмалю.

Вимочіть нарізані слайсами яблука в лимонному соці близько 10 хвилин.

Разморозьте тісто при кімнатній температурі, змастіть кожен лист вершковим маслом, посипте дрібкою цукру та викладіть у форму.

Викладіть на тісто остиглий лимонний крем, зверху слайси яблука. Загорніть краї та змастіть жовтком.

Запікайте 25 хвилин при температурі 210 градусів. Смачного!

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.