Смакота на вечерю! Швидкий рецепт класичної піци пепероні

Піцу пепероні, за цим рецептом, приготувати швидко і просто. З начинкою можна експериментувати на свій смак, зазначають Патріоти України.

Щоб підготувати тісто, змішайте борошно та розпушувач у великій мисці. Додайте сіль, перець та олію. Тоді додайте теплу воду та замішайте тісто. Паралельно розігрійте духовку до 200 градусів.

Місіть тісто з борошном, доки воно не стане гладким та пружним. Розкачайте тісто, щоб воно набуло форми круглого диска приблизно 30 см діаметром. Тоді перекладіть його у підготовлену форму для випікання. Залиште корж у духовці на 3 хвилини.

Інгредієнти:

Для тіста

  • Борошно - 300 г
  • Розпушувач - 2 ч. ложки
  • Олія - 2 ч. ложки
  • Тепла вода - 150-175 мл
  • Сіль, перець

Для начинки

  • Томатна паста - 120 г
  • Сушені трави - 0,5 ч. ложки
  • Моцарела - 1 кулька
  • Салямі - 10 скибочок
  • Сир чедер чи інший твердий сир - 30 г

Тим часом змішайте томатну пасту, трави, сіль та перець. Дістаньте форму з духовки. Змастіть тісто соусом, відступивши 1-2 сантиметрів від країв.

Розсипте по поверхні подрібнену моцарелу, викладіть нарізану кружальцями салямі та потертий чедер. Ви також можете додати будь-які інші додатки на свій смак. Наприклад, нарізаний червоний перець, цибулю, чорні оливки без кісточок чи солодку кукурудзу.

Випікайте піцу протягом 15 хвилин, доки сир не стане золотистим і розплавленим. Поріжте піцу та відразу подавайте на стіл.

Що станеться з вашим тілом, якщо назавжди відмовитися від кави

середа, 22 жовтень 2025, 23:10

Відмова від кави може дати кілька відчутних ефектів, і вони залежать від того, наскільки регулярно ви її вживали раніше, передають Патріоти України.

Картопля пролежить на 6 місяців довше без проростання! Є секрет

середа, 22 жовтень 2025, 18:45

Якщо ви втомилися від того, що картопля швидко проростає або стає зморщеною, Tesco поділилися простим лайфхаком, який допоможе зберегти її свіжою на шість місяців довше, передають Патріоти України. Головні поради для довгого зберігання картоплі:. Карто...