
Якщо дуже хочеться піци, а часу обмаль, приготуйте піцу з лаваша. Тонке тісто, стандартна начинка - і море задоволення від здійсненого бажання.
Для приготування такої піци потрібно 2 круглих коржі лаваша, будь-яка ковбаса, кетчуп і твердий сир.
Підготовчий етап дуже простий: частину сиру треба тонко порізати, а частину – потерти. Ковбасу теж порізати тонкими кружечками або смужками.
Тепер складаємо піцу. На перший лаваш слід покласти сир, зверху на нього – ковбасу. Накрити другим лавашем, який змастити кетчупом і посипати тертим сиром.
Тепер залишилося викласти приготовану піцу на деко і відправити в розігріту духовку до 180 градусів на 15-20 хв.
Важко уявити різдвяне меню без вареників – ця страва обов’язково присутня на святвечірньому столі. Але приготувати ідеальні вареники непросто: секрет у гнучкому та тонкому тісті, для якого потрібне правильне борошно, передають Патріоти України. Кулінар...
Техніка невидимої армії - один із улюблених трюків маніпуляторів, зокрема нарцисів. Вона дозволяє їм будувати власну вигадану реальність та змушує жертву погоджуватися на їхні умови, використовуючи ілюзію соціального тиску, передають Патріоти України. ...