
Традиційно сирники готуються з використанням борошна. Воно робить тісто щільнішим і не дає сирникам розвалюватися на сковороді. Але в той же час мука псує смак самої страви, роблячи її менш ніжною. Набагато краще буде приготувати сирники лише сиру: за перевіреним рецептом вони виходять завжди, передають Патріоти України.
На 500 г сиру жирністю не менше 5% нам знадобиться:
У глибокій мисці змішуємо сир з яцем, цукром, сіллю, ваніліном та манкою. Після перемішування маса стає щільною, не знадобилося і борошно.
Якщо ви вирішили використати сухофрукти, їх потрібно вмішати в тісто на цьому етапі. Миску закриваємо харчовою плівкою та залишаємо на ніч у холодильнику, для того щоб манка розбухла. За рахунок цього сирники вийдуть пухкими і триматимуть форму.
Вранці маса готова до подальшої роботи. Змочуємо руки водою (так маса не прилипатиме до рук) і формуємо сирники. Перед викладанням на сковорідку обваляти сирники в муці. Залишилося розігріти сковороду та посмажити їх.
Тут є важливий нюанс: жарити потрібно обов’язково на середньому вогні. На маленькому вогні сирнику “попливуть”, а на великому підгорять і залишаться сирими всередині. Також сирники будуть смачнішими,якщо смажити їх на кокосовому або вершковому маслі.
Зарядна станція стала для багатьох незамінною річчю під час регулярних відключень світла. Водночас її розміщення в неправильному місці може створити реальний ризик для безпеки та самої техніки, передають Патріоти України. Найбільш ризикований варіант —...
Для багатьох із нас аромат кави вранці є одним із найефективніших способів розпочати день. Однак коли ми тягнемося до улюбленої чашки гарячого напою, тихий голос в глибині свідомості повторює попередження про те, що кава нібито вимиває воду з організму...