Приготувати паштет з курячої печінки досить просто. Для цього потрібно всього кілька доступних інгредієнтів. Це найкращий формат намазки на хліб. Актуально і на кожен день, і для святкового столу, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Печінку промийте, обробіть та наріжте на шматки. Моркву натріть, а ріпчасту цибулю подрібніть. Розігрійте олію на сковороді. Відправте смажитись цибулю, потім додайте моркву та протушкуйте все разом до напівготовності. В останню чергу викладіть печінку. Всі компоненти готуйте до готовності під закритою кришкою. Посоліть.
Залиште все охолонути. Потім збийте в блендері до однорідної маси. Лишилось додати вершкове масло та ще раз ретельно перемішати. Якщо плануєте зберігати паштет більш тривалий час, перекладіть його в банку та полийте розтопленим вершковим маслом. Воно затвердіє, утворить скоринку та не дасть паштету обвітрюватись і темніти. Смачного!
Ківі - це не лише яскравий та смачний фрукт, це надзвичайно корисний продукт для нашого здоровʼя. На сторінці Healthy To Me розповіли, як вплине на наш організм щоденне вживання ківі, передають Патріоти України. Ківі — чудове джерело вітаміну С. Він, з...
Експерти розкривають сім дивних форм поведінки, які свідчать про високий IQ. Такі генії, як Чарльз Дарвін та Альберт Ейнштейн це підтверджують своїми химерними звичками, передають Патріоти України. Тож якщо людина любить побалакати із собою чи обожнює ...