Приготуйте яєчну запіканку, додавши до неї перець, ковбаску, твердий сир та нарізаний кубиками хліб. Такий варіант її приготування ідеально підійде для великої родини, передають Патріоти України.
Якщо у вас не виявилось ковбаси, можна замінити її сосисками або відвареним м’ясом.
Омлет з такою добавкою сподобається всім любителям смачно поснідати.
Для приготування омлетної запіканки потрібно:
Як приготувати
Спершу візьміть форму, в якій будете випікати омлет, та змастіть її вершковим маслом. Відставте форму поки що вбік, та займіться приготуванням омлету.
Обсмажте ковбасу, вийміть її зі сковороди без зайвого жиру. Наступним на сковорідці пропасеруйте протягом кількох хвилин нарізаний кубиками чи соломкою перець.
Тепер починайте формувати омлет. Викладіть на дно форми хлібні кубики. На хліб покладіть ковбасу та перець.
В окремому посуді збийте вінчиком яйця, додайте до них молоко та спеції. Все гарно змішайте. Потім вилийте цю суміш обережно у форму для запікання. Притрусіть все зверху тертим сиром.
Якщо ви вважаєте що не встигнете підготувати все це вранці, можна зробити звечора цю підготовчу роботу, та поставити на зберігання до холодильника. Вранці лише дістати та запекти.
Розігрійте духовку до 160 градусів. Кришкою запіканку накривати не потрібно. Для приготування потрібно 50-55 хв.
Перед подачею прикрасьте зеленню.
Юристи радять зберігати протягом 5 років квитанції про оплату комунальних послуг після оплати рахунків за електроенергію, газ, воду тощо. Річ у тім, що вони можуть допомогти вирішити можливі спори з постачальниками. Про це йдеться в матеріалі "На пенсі...
Вершкове масло – це базовий продукт, який має бути у кожному холодильнику. Саме тому важливо впевнено знати, що ви купили справжнє масло, а не підробку з додаванням рослинних жирів. Редакція FoodOboz розповість, як самостійно перевірити натуральність м...