Цей рецепт для тих, кому набридли котлети й картопляне пюре. Приготуйте цей смачний пиріг, рідні будуть в захваті від ваших кулінарних здібностей, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть картоплю й зробіть пюре. Додайте 50 г вершкового масла й 1 яєчний жовток. Посоліть на смак. Пюре не повинно бути рідким. Після цього почистьте цибулину й наріжте дрібними кубиками й 2 зубки часнику.
Обсмажте часник з цибулею на сковорідці. Покладіть на сковорідку до цибулі фарш й смажте на середньому вогні 7-10 хвилин. Додайте томатну пасту та спеції до смаку. Візьміть форму для пирога й натріть часником. Зверху натріть 30 г вершкового масла.
Викладіть у форму половину картопляного пюре, а на нього – шар фаршу. Потім знову покладіть шар пюре й рівномірно розподіліть. Наріжте 30 г вершкового масла й розкладіть на картоплі. Запікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 35 хвилин. За 10 хвилин притрусіть натертим сиром. Смачного!
Смажене м’ясо може вийти жорстким. Це є прикрість, яку можна виправити. Але будемо відверті, якщо якість першопочаткового продукту була незадовільною, отримати ніжний та м’який стейк чи відбивну не варто сподіватись. В будь-якому випадку не втрачайте о...
2 квітня за новим стилем (15 квітня за старим) віряни вшановують преподобного Тита Чудотворця. За це отримав нагороду творити чудеса. За юліанським календарем сьогодні день пам'яті мучениці Фотини Самарянині. . *** . Тит жив у VIII-IX століттях. Ще в...