Цей рецепт для тих, кому набридли котлети й картопляне пюре. Приготуйте цей смачний пиріг, рідні будуть в захваті від ваших кулінарних здібностей, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть картоплю й зробіть пюре. Додайте 50 г вершкового масла й 1 яєчний жовток. Посоліть на смак. Пюре не повинно бути рідким. Після цього почистьте цибулину й наріжте дрібними кубиками й 2 зубки часнику.
Обсмажте часник з цибулею на сковорідці. Покладіть на сковорідку до цибулі фарш й смажте на середньому вогні 7-10 хвилин. Додайте томатну пасту та спеції до смаку. Візьміть форму для пирога й натріть часником. Зверху натріть 30 г вершкового масла.
Викладіть у форму половину картопляного пюре, а на нього – шар фаршу. Потім знову покладіть шар пюре й рівномірно розподіліть. Наріжте 30 г вершкового масла й розкладіть на картоплі. Запікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 35 хвилин. За 10 хвилин притрусіть натертим сиром. Смачного!
Сезон закруток у самому розпалі: українські господині активно готують банки з овочами, фруктами та соусами, аби взимку мати домашні запаси. Проте не всі продукти підходять для консервації, а деякі можуть швидко зіпсуватися, вибухнути у банках або стати...
Дачники, які вирощують на своїх ділянках овочі, ягоди та фрукти, знають про небезпечні для майбутнього врожаю захворювання культур, в першу чергу грибкові. Виникненню захворювань, зокрема, сприяє зайва волога, як це буває, наприклад із полуницею, на як...