Смакота! Рецепт фаршированої картоплі в беконі з твердим сиром - ідеальна вечеря

Незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився з читачами смачним рецептом фаршированої картоплі обережно загорнутої в бекон. Потекла слинка? Нумо готувати, передають Патріоти України.

Фарширована картопля – одна з улюблених страв українців, адже її можна начинити яйцями, сиром, грибами, рибою або м'ясом. Рецепт дуже простий у приготуванні, а смак фаршированої картоплі – бездоганний. Ви з легкістю можете подати цю страву до буденного та святкового столу.

Рецепт фаршированої картоплі

  • Час: 2 години
  • Порції: 4 – 5

Фарширована картопля в беконі / Фото Гурман

  1. Ретельно помийте картоплю. Кожну з них загорніть у шар фольги та викладіть на деко. Запікайте картоплю в духовці 40 хвилин при 190 градусах.

    Скріншот з відео
  2. Головку часнику також відправте пектися, але на 5 хвилин.
  3. Печену картоплю розріжте навпіл, серединку вийміть чайною ложкою.

    Скріншот з відео
  4. До м'якоті картоплі додайте печений часник, помідори, дрібно нарізану зелену цибулю, натертий сир, вершки та спеції.

    Скріншот з відео
  5. Перемішайте начинку.
  6. Начиніть половинки картоплі начинкою.

    Скріншот з відео
  7. Кожну половинку картоплі загорніть в скибочку бекону.
  8. Зверху посипте пармезаном та знову відправте в духовку випікатися на 7 – 10 хвилин.

    Скріншот з відео
  9. Подавайте страву до столу гарячою. Смачного!

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...