Смакота! Рецепт фаршированої картоплі в беконі з твердим сиром - ідеальна вечеря

Незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився з читачами смачним рецептом фаршированої картоплі обережно загорнутої в бекон. Потекла слинка? Нумо готувати, передають Патріоти України.

Фарширована картопля – одна з улюблених страв українців, адже її можна начинити яйцями, сиром, грибами, рибою або м'ясом. Рецепт дуже простий у приготуванні, а смак фаршированої картоплі – бездоганний. Ви з легкістю можете подати цю страву до буденного та святкового столу.

Рецепт фаршированої картоплі

  • Час: 2 години
  • Порції: 4 – 5

Фарширована картопля в беконі / Фото Гурман

  1. Ретельно помийте картоплю. Кожну з них загорніть у шар фольги та викладіть на деко. Запікайте картоплю в духовці 40 хвилин при 190 градусах.

    Скріншот з відео
  2. Головку часнику також відправте пектися, але на 5 хвилин.
  3. Печену картоплю розріжте навпіл, серединку вийміть чайною ложкою.

    Скріншот з відео
  4. До м'якоті картоплі додайте печений часник, помідори, дрібно нарізану зелену цибулю, натертий сир, вершки та спеції.

    Скріншот з відео
  5. Перемішайте начинку.
  6. Начиніть половинки картоплі начинкою.

    Скріншот з відео
  7. Кожну половинку картоплі загорніть в скибочку бекону.
  8. Зверху посипте пармезаном та знову відправте в духовку випікатися на 7 – 10 хвилин.

    Скріншот з відео
  9. Подавайте страву до столу гарячою. Смачного!

Як потрапити на прийом до лікаря без направлення

неділя, 23 лютий 2025, 13:01

Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...