Смакота! Що додати в курячий бульйон, щоб був удвічі смачніший

Бульйон із домашньої курочки сам по собі смачний, а якщо ви варите магазинну птицю, то варто подумати, що додати для кращого смаку. Ділимося нехитрими способами зробити бульйон смачнішим, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб бульйон був смачним і м’ясо не таким, як бур’ян, треба курятину опускати в окріп. Після цього відразу посолити, додати лавровий листок, 2-3 горошинки чорного перцю та одну цибулину.

Якщо вам треба прозорий бульйон або ж ви не любите на смак цибулю, то не дрібніть її, а просто киньте ціленьку. Для того, аби колір бульйону з магазинної курки був жовтим, схожим на домашній, останній шар цибулиння не знімайте. Саме воно дасть ефект легкого жовтого відтінку.

Ваш бульйон буде неймовірно смачним, якщо будете варити його на маленькому вогні.

Джерело: ПростоВей

Лише спробуйте! Тушковане м’ясо у власному соку з цибулею

неділя, 1 вересень 2024, 10:09

Якщо ви хочете приготувати м’ясо, яке тане в роті і розпадається на волокна, то зробіть це за рецептом, який сьогодні пропонуємо. М’ясо, масло, цибуля, прянощі – і нічого зайвого, передають Патріоти України. 1 кг м’яса (яловичина або свинина) поріжте в...

Смакота! Що додати в курячий бульйон, щоб був удвічі смачніший

неділя, 1 вересень 2024, 7:12

Бульйон із домашньої курочки сам по собі смачний, а якщо ви варите магазинну птицю, то варто подумати, що додати для кращого смаку. Ділимося нехитрими способами зробити бульйон смачнішим, передають Патріоти України. Щоб бульйон був смачним і м’ясо не т...