Смакота! Шеф-кухарі розповіли, як зробити відбивні соковитими та з хрусткою скоринкою

Посмажити м’ясо треба вміти. Це не просто кинути на сковороду шматок, почекати кілька хвилин та насолоджуватися смаком. Воно може бути жорстким, твердим, гумовим, а ще сухим. Якщо ви не хочете таких відбивних, тоді потрібно знати кілька важливих нюансів. Про них поговоримо детальніше далі, передають Патріоти України.

Подробиці

При нарізанні м’яса, зверніть увагу на товщину шматків. Занадто тонко відрізане та відбите стане запорукою сухості. В ідеалі на відбивні потрібна товщина складає 1,5 см.

Якщо на м’ясі є жировий прошарок, не треба зрізати все під нуль. Коли він буде топитися, то буде зберігатися соковитість. І від цього відбивні будуть тільки смачнішими. Вони не будуть висихати.

Якщо продукт заморожений, ви з ним нічого путнього зробити не зможете. М’ясо не буде вбирати сіль, смак спецій, виділяти соки. Охолоджене та заморожене — це кардинально різні речі.

Відбивання — важливий момент. Не треба цього робити з усього серця. Помірно, щоб не вийшли всі соки. Ви ж не хочете сухий листок замість апетитної відбивної.

І для відбивних найкраще підходить кляр, а не просто панірування в борошні. Кляр виконує функцію запечатування. В результаті соки не витікають, а залишаються всередині. Обсмажувати відбивні потрібно на середньому вогні.

Ви будете здивовані! Чому газон треба саджати саме восени

неділя, 17 листопад 2024, 22:10

Осінь - ідеальний час для створення нового газону. Висадка газону під зиму дозволяє отримати густий і здоровий трав'яний покрив уже з перших весняних днів. РБК-Україна (проєкт Styler) розглядає основні питання, які допоможуть вам досягти бажаного резул...

Все просто! Як прибрати сліди від косметики на одязі

неділя, 17 листопад 2024, 19:08

Незалежно від того, чи крапнули ви трохи тонального крему на улюблений светр, чи стійка туш залишилася на наволочці, важливо знати, як правильно видаляти плями від косметики, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Косметичні засоби, які створе...