
Посмажити м’ясо треба вміти. Це не просто кинути на сковороду шматок, почекати кілька хвилин та насолоджуватися смаком. Воно може бути жорстким, твердим, гумовим, а ще сухим. Якщо ви не хочете таких відбивних, тоді потрібно знати кілька важливих нюансів. Про них поговоримо детальніше далі, передають Патріоти України.
При нарізанні м’яса, зверніть увагу на товщину шматків. Занадто тонко відрізане та відбите стане запорукою сухості. В ідеалі на відбивні потрібна товщина складає 1,5 см.
Якщо на м’ясі є жировий прошарок, не треба зрізати все під нуль. Коли він буде топитися, то буде зберігатися соковитість. І від цього відбивні будуть тільки смачнішими. Вони не будуть висихати.
Якщо продукт заморожений, ви з ним нічого путнього зробити не зможете. М’ясо не буде вбирати сіль, смак спецій, виділяти соки. Охолоджене та заморожене — це кардинально різні речі.
Відбивання — важливий момент. Не треба цього робити з усього серця. Помірно, щоб не вийшли всі соки. Ви ж не хочете сухий листок замість апетитної відбивної.
І для відбивних найкраще підходить кляр, а не просто панірування в борошні. Кляр виконує функцію запечатування. В результаті соки не витікають, а залишаються всередині. Обсмажувати відбивні потрібно на середньому вогні.
Тромби - це небезпека, яка може спіткати будь-кого, незалежно від віку чи способу життя. Згустки крові здатні утворюватися на будь-якій ділянці майже 96 тисяч кілометрів кровоносних судин людського організму, передають Патріоти України. Прояви хвороби...
Християни східного обряду 25 грудня за новим стилем відзначає одне з двох найважливіших і найсвітліших церковних свят - Різдво Христове. 25 грудня віруючі відзначають народження Ісуса Христа в печері біля міста Віфлеєму. Згідно з Біблією, в день народж...