
Для всіх, хто любить булочки, але помірно їх споживає, є простий та смачний рецепт. В ньому більше яблук, ніж тіста. Та й готується елементарно швидко.
Для приготування потрібні такі продукти:
Листкове тісто наріжте смужками. Яблука треба почистити та нарізати скибками. Тепер викладіть вздовж смужки в рядок. Вільною половинкою смужки прикрийте яблука. А тепер скрутіть їх, щоб вийшли трояндочки.
Яйце збийте виделкою. Змастіть ним булочки. Посипте цукром з корицею. А тепер швидше відправляйте в духовку на 25 хвилин при 180 градусах. Смачного!
Менше жиру не завжди означає більше користі. Фахівці пояснили, чому вершкове масло з вмістом жиру 80% може бути здоровішим вибором, ніж так звані легкі аналоги, передають Патріоти України. У таких «полегшених» продуктах виробники часто зменшують кількі...
Багато жінок, прагнучи виглядати доглянуто, іноді несвідомо роблять помилки в макіяжі, які лише підкреслюють зморшки й додають кілька років. Візажисти пояснили, які звички у фарбуванні обличчя краще забути, якщо хочете виглядати свіжо та природно, пере...