Смакота! Швидкі десертні булочки з яблуками до чаю

Для всіх, хто любить булочки, але помірно їх споживає, є простий та смачний рецепт. В ньому більше яблук, ніж тіста. Та й готується елементарно швидко.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • листкове дріжджове тісто;
  • яблука;
  • яйце — 1 шт.;
  • кориця з цукром.

Як приготувати

Листкове тісто наріжте смужками. Яблука треба почистити та нарізати скибками. Тепер викладіть вздовж смужки в рядок. Вільною половинкою смужки прикрийте яблука. А тепер скрутіть їх, щоб вийшли трояндочки.

Яйце збийте виделкою. Змастіть ним булочки. Посипте цукром з корицею. А тепер швидше відправляйте в духовку на 25 хвилин при 180 градусах. Смачного!

Лікар шокував: Чому він ніколи не їсть їжу в літаку - і вам не радить

п’ятниця, 8 серпень 2025, 17:56

Відомий британський лікар Ранган Чаттерджі, зірка телепрограми "Лікар у будинку", розповів, чому він принципово не вживає їжу під час перельотів. У своєму подкасті Feel Better Live More він поспілкувався з хірургом і фахівцем зі здорового способу життя...

Алергія рятує життя? Вчені шоковані новим відкриттям

п’ятниця, 8 серпень 2025, 17:30

Здивування серед медичних експертів викликали результати масштабного дослідження, опублікованого в журналі Frontiers in Medicine. Виявилося, що люди з певними видами алергії - зокрема сінною лихоманкою (алергічним ринітом) - мають на чверть нижчий ризи...