Для всіх, хто любить булочки, але помірно їх споживає, є простий та смачний рецепт. В ньому більше яблук, ніж тіста. Та й готується елементарно швидко.
Для приготування потрібні такі продукти:
Листкове тісто наріжте смужками. Яблука треба почистити та нарізати скибками. Тепер викладіть вздовж смужки в рядок. Вільною половинкою смужки прикрийте яблука. А тепер скрутіть їх, щоб вийшли трояндочки.
Яйце збийте виделкою. Змастіть ним булочки. Посипте цукром з корицею. А тепер швидше відправляйте в духовку на 25 хвилин при 180 градусах. Смачного!
Дізнайтеся, що потрібно мати з собою, які документи оформити та як підготуватися до поїздки без зайвих хвилювань . Подорожі — це не лише про емоції, а й про підготовку. Особливо, коли мова йде про перетин кордону. Навіть якщо ви вже не раз були за кор...
Коли шукаєш автомобіль для родини, список вимог чималий. Хочеться, щоб усім було зручно. Потрібен простір – і для пасажирів, і для нескінченних дитячих речей, велосипедів чи торбин. А ще дуже важливою є безпека, адже немає нічого ціннішого за життя та ...