Смакота! Швидкий гуляш з курки та овочів до будь-якого гарніру

Гуляш – це завжди безпрограшна страва. Готується просто, поєднується з будь-яким гарніром, та й смак має зрозумілий для більшості. Сьогодні ділимося швидким рецептом приготування гуляшу з курки та овочів – таку страву можна приготувати навіть коли зовсім обмаль часу. Детальний рецепт приготування наведено нижче, передають Патріоти України.

Інгредієнти на 3-и порції:

Куряче філе – 600 грам
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 головка
Перець болгарський – 1 шт.
Зелений горошок (заморожений) – 100 г
Томатна паста – 1 ст.
Борошно – 1 ст.
Олія – +-60 мл
Приправа для курки, сіль та перець – за смаком.

Приготування:

Для приготування такого гуляшу краще використовувати не грудку, а філе курячого стегна – воно набагато смачніше і соковитіше. А овочі краще підготувати заздалегідь, так процес приготування відбувається швидше. І так, цибулю, перець і моркву помити та почистити. Цибулю нарізати півкільцями, перець – соломкою, моркву натерти. М’ясо нарізати на невеликі шматочки і обваляти в борошні.

На сковороді розігріти половину рослинного масла і викласти до нього курку. Трохи посолити та смажити до появи легкої скоринки. Паралельно на другій сковороді розігріти залишки олії та обсмажити в ній цибулю та моркву. Як тільки овочі підсмажаться до золотистого кольору – додати томатну пасту.

Перекласти обсмажені овочі до курки, додати болгарський перець та зелений горошок.

Влити гарячу воду, до бажаної консистенції.

Всипати сіль, спеції та перець.

Тушкувати гуляш на повільному вогні під кришкою 10-15 хвилин. Подавати з будь-якою кашою чи пюре або просто смакувати з хлібом.

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...