Приготуйте лінивий торт на основі листкового печива "Вушка" так ніжного заварного крему, передають Патріоти України.
Навіть коли світла не має, то можна без духовки потішити себе солодким до чаю. На смак торт схожий на класичний “Наполеон”.
Для приготування беремо:
150 г цукру
3 яйця
3 ст. л. борошна
20 г ванільного цукру
60 г масла
500 г листкового печива «вушка»
Спочатку готуємо крем. Молоко змішуємо з цукром, постійно помішуючи доводимо до кипіння. Яйця змішуємо з борошном, щоб не було грудочок.
До яєць із борошном вливаємо гаряче молоко з цукром тоненькою цівкою, постійно помішуючи. На малому вогні доводимо крем до загустіння, але не перестаємо помішувати.
Крем не повинен бути дуже густий, коли він охолоне, він загусне ще більше. Знімаємо крем із вогню і додаємо ванільний цукор, вершкове масло, перемішуємо і накриваємо кришкою.
Залишаємо на 10-15 хвилин, щоб крем зовсім трішки охолонув, проте він має бути ще гарячим.
Збираємо лінивий торт: на дно форми наливаємо трохи гарячого крему, викладаємо листкове печиво «Вушка», попередньо занурюємо його в молоко на 5 секунд. Зверху шар крему і так повторюємо. Останні шар — крем, а зверху крихта з печива. Печиво для торта має бути свіжим і крихким.
Здавна наші предки вірили, що сни, які наснилися в ніч проти 22 лютого, є віщими. Але вони збудуться протягом півроку.
Хліб – це один із найпоширеніших продуктів у раціоні багатьох людей. Його смак, аромат і універсальність роблять його незамінним як для швидких перекусів, так і для повноцінних страв, передають Патріоти України. Однак, надмірне споживання хліба може ма...