Котлети виходять дуже смачні, соковиті і ароматні. Ніяких дивовижних продуктів не буде потрібно, за складом все досить просто і доступно. Але деякі нюанси роблять їх незвичайними і дуже смачними, виходить набагато цікавіше, ніж наші прості класичні котлети, передають Патріоти України.
А все завдяки додаванню деяких інгредієнтів. А ще потрібно обов'язково дати готовим котлет постояти під кришкою перед подачею, вони стануть м'якими і соковитими, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
Приготування:
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...
Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...