
Пропонуєо приготувати найсмачніші бутерброди на сковороді. Вони чудово підійдуть для ситного сніданку чи перекушування, передають Патріоти України.
Обсмажувати на сковороді із двох сторін до золотистого кольору.
1. Наріжемо хліб, всього потрібно 8-10 скибочок залежно від товщини батона.
2. У мисці з’єднаємо сир, яйце та сіль.
3. Наріжемо на дрібні кубики ковбасу (балик, сосиски) та подрібнимо пучок зелені. Тепер додамо їх до інших продуктів. Також додамо 1 ч.л. борошна. Добре перемішаємо продукти. Маса стане пластичною і її легко і зручно наносити на скибочки хліба.
4. Акуратно і рівномірно наносимо начинку на кожну скибочку хліба, добре її притискаючи.
5. У сковороду додаємо трохи рослинної олії та добре її розігріваємо. Викладаємо бутерброди на сковороду начинкою вниз і обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки (близько 1-2 хвилин). Потім перевертаємо бутерброди та обсмажуємо з іншого боку ще 1 хвилину.
Смачного!
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...