
Пропонуєо приготувати найсмачніші бутерброди на сковороді. Вони чудово підійдуть для ситного сніданку чи перекушування, передають Патріоти України.
Обсмажувати на сковороді із двох сторін до золотистого кольору.
1. Наріжемо хліб, всього потрібно 8-10 скибочок залежно від товщини батона.
2. У мисці з’єднаємо сир, яйце та сіль.
3. Наріжемо на дрібні кубики ковбасу (балик, сосиски) та подрібнимо пучок зелені. Тепер додамо їх до інших продуктів. Також додамо 1 ч.л. борошна. Добре перемішаємо продукти. Маса стане пластичною і її легко і зручно наносити на скибочки хліба.
4. Акуратно і рівномірно наносимо начинку на кожну скибочку хліба, добре її притискаючи.
5. У сковороду додаємо трохи рослинної олії та добре її розігріваємо. Викладаємо бутерброди на сковороду начинкою вниз і обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки (близько 1-2 хвилин). Потім перевертаємо бутерброди та обсмажуємо з іншого боку ще 1 хвилину.
Смачного!
Оббивка - один із найвразливіших елементів інтер’єру. Вона вбирає пил, шерсть, запахи, жирні плями й навіть алергени. Але освіжити меблі до стану “майже нових” можна вдома - без дорогих засобів і виклику клінінгових служб, передають Патріоти України. Н...
Православне свято 7 грудня за новим календарем (20 грудня за старим) - день пам'яті святого Амвросія Медіоланського, який був єпископом, праведником і християнським письменником. У народі - Абросимів день. За юліанським календарем - день святої Катерин...