
Пропонуєо приготувати найсмачніші бутерброди на сковороді. Вони чудово підійдуть для ситного сніданку чи перекушування, передають Патріоти України.
Обсмажувати на сковороді із двох сторін до золотистого кольору.
1. Наріжемо хліб, всього потрібно 8-10 скибочок залежно від товщини батона.
2. У мисці з’єднаємо сир, яйце та сіль.
3. Наріжемо на дрібні кубики ковбасу (балик, сосиски) та подрібнимо пучок зелені. Тепер додамо їх до інших продуктів. Також додамо 1 ч.л. борошна. Добре перемішаємо продукти. Маса стане пластичною і її легко і зручно наносити на скибочки хліба.
4. Акуратно і рівномірно наносимо начинку на кожну скибочку хліба, добре її притискаючи.
5. У сковороду додаємо трохи рослинної олії та добре її розігріваємо. Викладаємо бутерброди на сковороду начинкою вниз і обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки (близько 1-2 хвилин). Потім перевертаємо бутерброди та обсмажуємо з іншого боку ще 1 хвилину.
Смачного!
Православна церква України 11 грудня за новим стилем (24 грудня за старим) вшановує пам'ять святого Никона Сухого, ченця Києво-Печерської Лаври. У народному календарі - Никонів день. . *** . 1096 рокупід час нападу половців на Київ чернець потрапив ...
У період новорічної підготовки більшість уже прикрашає домівку або планує встановлювати ялинку найближчими днями. Правильне місце для дерева має не менше значення, ніж вибір прикрас чи самої ялинки, передають Патріоти України. Невдале розташування може...