Смакота! Ситні гарячі бутерброди на сковороді на сніданок чи перекус

Пропонуєо приготувати найсмачніші бутерброди на сковороді. Вони чудово підійдуть для ситного сніданку чи перекушування, передають Патріоти України.

Інгредієнти на (8 шт):

  • Кислий сир 300 гр.;
  • Яйця 2 шт.;
  • Сіль щіпка;
  • Зелень за смаком;
  • Ковбаса чи шинка 100 гр;
  • Борошно 1 ч.л.;
  • Білий хліб
  • Олія рослинна (для обсмажування)

Обсмажувати на сковороді із двох сторін до золотистого кольору.

Приготування:

1. Наріжемо хліб, всього потрібно 8-10 скибочок залежно від товщини батона.

2. У мисці з’єднаємо сир, яйце та сіль.

3. Наріжемо на дрібні кубики ковбасу (балик, сосиски) та подрібнимо пучок зелені. Тепер додамо їх до інших продуктів. Також додамо 1 ч.л. борошна. Добре перемішаємо продукти. Маса стане пластичною і її легко і зручно наносити на скибочки хліба.

4. Акуратно і рівномірно наносимо начинку на кожну скибочку хліба, добре її притискаючи.

5. У сковороду додаємо трохи рослинної олії та добре її розігріваємо. Викладаємо бутерброди на сковороду начинкою вниз і обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки (близько 1-2 хвилин). Потім перевертаємо бутерброди та обсмажуємо з іншого боку ще 1 хвилину.

Смачного!

А ви це знали? Чи треба мити пшоно перед варінням

вівторок, 10 вересень 2024, 7:10

Багато господинь при приготуванні каші з тієї чи іншої крупи часто запитують про необхідність попереднього промивання, передають Патріоти України. З одного боку, миття здається цілком логічним етапом підготовки продукту, оскільки дозволяє позбутися мож...

Народні прикмети на 10 вересня. Що цього дня спрадавна робили українці аби привернути у свій дім щастя

вівторок, 10 вересень 2024, 7:05

10 вересня за новим церковним календарем (23 вересня за старим) - день пам'яті святителів Петра і Павла, єпископів Нікейських, і преподобного Павла Послушливого, Києво-Печерського. . За старим календарним стилем - день пам'яті святої Анни Пророчиці, І...