
Є відмінна альтернатива пиріжків з картоплею — картопляні коржі. Вони виходять дуже м'якими і смачними, а готуються вкрай просто, та до того ж завжди приємно спробувати щось новеньке, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
У першу чергу нарізаємо цибулю півкільцями і обсмажуємо її до золотистого кольору.
Як і для пиріжків для коржів знадобиться готова картопля. Її відварюємо і викладаємо в миску, яка підходить для тіста. Відвар від картоплі не викидаємо, він ще стане в нагоді.
Розминаємо картоплю в пюре, залишаючи невеликі шматочки, а потім додаємо до нього трохи відвару, щоб отримати досить рідку картопляну суміш.
До картоплі додаємо сіль, цукор, дріжджі, смажену цибулю і спеції за смаком, добре перемішуємо. Потім додаємо в миску борошно і трохи вимішуємо тісто. Накриваємо його плівкою і прибираємо підходити приблизно на 1 годину. За цей час тісто добре підніметься і збільшиться приблизно у 2 рази.
Ділимо тісто на кілька частин, після чого викладаємо його в змащені маслом форми або на деко. Зверху змащуємо коржі яйцем і якщо є бажання посипаємо кунжутом.
Прибираємо форми в розігріту до 180 градусів на 30-35 хв. Готово, можна подавати до столу!
Напередодні Нового року ми часто постаємо перед вибором - що ж подарувати чоловікові, хлопцеві, братові чи татові, передають Патріоти України. Хочеться обрати подарунок, який не лише потішить та буде корисним. Втім, важливо пам’ятати, що деякі презенти...
Чи знаєте ви точний час свого народження? В астрології це має величезне значення. Добу поділяють на шість чотиригодинних періодів, і кожен із них формує риси характеру, життєвий шлях та навіть можливі небезпеки, передають Патріоти України. Момент, коли...