
Є відмінна альтернатива пиріжків з картоплею — картопляні коржі. Вони виходять дуже м'якими і смачними, а готуються вкрай просто, та до того ж завжди приємно спробувати щось новеньке, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
У першу чергу нарізаємо цибулю півкільцями і обсмажуємо її до золотистого кольору.
Як і для пиріжків для коржів знадобиться готова картопля. Її відварюємо і викладаємо в миску, яка підходить для тіста. Відвар від картоплі не викидаємо, він ще стане в нагоді.
Розминаємо картоплю в пюре, залишаючи невеликі шматочки, а потім додаємо до нього трохи відвару, щоб отримати досить рідку картопляну суміш.
До картоплі додаємо сіль, цукор, дріжджі, смажену цибулю і спеції за смаком, добре перемішуємо. Потім додаємо в миску борошно і трохи вимішуємо тісто. Накриваємо його плівкою і прибираємо підходити приблизно на 1 годину. За цей час тісто добре підніметься і збільшиться приблизно у 2 рази.
Ділимо тісто на кілька частин, після чого викладаємо його в змащені маслом форми або на деко. Зверху змащуємо коржі яйцем і якщо є бажання посипаємо кунжутом.
Прибираємо форми в розігріту до 180 градусів на 30-35 хв. Готово, можна подавати до столу!
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...
Банани вважаються одним із найкорисніших фруктів - вони швидко додають енергії, містять калій, магній і вітаміни групи В. Проте є категорії людей, яким цей продукт може зашкодити, передають Патріоти України. 1. Тим, хто має діабет Банани містять велик...