До сезону шашликів треба готуватись заздалегідь. Пропонуємо вам допомогу у виборі маринаду для свинини. Шашлик вийде таким, що всі будуть називати вас гуру з його приготування. Не кажіть, що ви не встигли його записати, коли настане тепла весна та літо, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Змішайте майонез із сметаною. Намастіть м’ясо. Воно має бути покрито з усіх сторін. В ємність покладіть подрібнений часник, орегано, зелень, спеції, цибулю. Все разом перемішайте. Соки та аромати, які будуть виділятись, наповнять м’ясо смаками та ароматами. Лишається тільки гарно посмажити шашлик. Смачного!
Правильне розташування продуктів у холодильнику безпосередньо впливає на їхню свіжість. Особливо це стосується дверцят, де температура нестабільна через постійне відкривання. Про це пише ЕatingWell, передають Патріоти України. Молоко. Зберігання молока...
Любителів собак закликають враховувати потенційні витрати на ветеринарію, перш ніж вибирати певні популярні породи, передають Патріоти України. За словами докторки Еймі Ворнер, ветеринарної консультантки у Ваггелі, розуміння цих ризиків для здоров’я, х...