Смакота! Ця намазка зі скумбрії така, що захочете їсти її ложками

Намазки - найкраща кулінарна історія, бо готується швидко, всім подобається та миттєво все з’їдається. Якщо ви любите рибу, тоді цей рецепт вам сподобається. Пропонуємо його зберегти в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні наступні компоненти:

  • скумбрія — 3 шт.;
  • часник — 6 зубків;
  • чорний мелений перець — ⅓ ч.л.;
  • сіль — 0,5 ч.л.;
  • гірчиця — 20 г;
  • сметана — 100 г;
  • масло — 30 г;
  • цибуля — 100 г.

Як приготувати

Візьміть три свіжих скумбрії. Форму для випікання вистеліть фольгою. Покладіть риби. Вкиньте до них часник. Загорніть фольгу та поставте випікатися на 40 хвилин при температурі 180 градусах.

Розберіть рибу. Покладіть в блендер разом з часником. Додайте чорний мелений перець та сіль, гірчицю, сметану. Перебийте.

Розігрійте сковороду та покладіть вершкове масло. Висипте для підсмаження подрібнену цибулю. На це треба біля 5 хвилин. Додайте в блендерну масу. Змішайте.

Така намазка виходить настільки смачна, що ви захочете її їсти ложками та не зупинятися. Смачного!

Склянка цього напою може збільшити ризик раку товстої кишки - лікарі б’ють на сполох

неділя, 21 грудень 2025, 16:45

Нове дослідження вказує на солодкі напої як на фактор, що підвищує ризик розвитку колоректального раку, особливо його четвертої стадії, передають Патріоти України. Дослідження ще потребує додаткової перевірки, але сигнал зрозумілий: надмірний цукор мож...

Щоб не розізлити Вогняного Коня! Ось що не можна ставити на новорічний стіл

неділя, 21 грудень 2025, 13:10

Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...