Намазки - найкраща кулінарна історія, бо готується швидко, всім подобається та миттєво все з’їдається. Якщо ви любите рибу, тоді цей рецепт вам сподобається. Пропонуємо його зберегти в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні наступні компоненти:
Візьміть три свіжих скумбрії. Форму для випікання вистеліть фольгою. Покладіть риби. Вкиньте до них часник. Загорніть фольгу та поставте випікатися на 40 хвилин при температурі 180 градусах.
Розберіть рибу. Покладіть в блендер разом з часником. Додайте чорний мелений перець та сіль, гірчицю, сметану. Перебийте.
Розігрійте сковороду та покладіть вершкове масло. Висипте для підсмаження подрібнену цибулю. На це треба біля 5 хвилин. Додайте в блендерну масу. Змішайте.
Така намазка виходить настільки смачна, що ви захочете її їсти ложками та не зупинятися. Смачного!
Це слово комусь схоже на лайку, через співзвучність з поняттям про фігуру з п'яти пальців, але насправді є цензурним і навіть вишуканим. Для тих, хто хоче збагатити свою Солов'їну, рідкісні старі слівця, припалі небуттям з плином часу і процесом русиф...
Здавалося б, а що може бути спільного між популярним салатом з буряка та молоком?Однак деякі господині, які мають величезний досвід роботи на кухні, знають: при правильному використанні молочний інгредієнт не просто не зіпсує страву, а й зробить її ще...