
Давайте будемо відвертими, але страви з м’ясом завжди смачні та вдалі. Вони не можуть бути інакшими. А коли до м’яса додають ще й сир, то вечеря приречена на вдачу та компліменти, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Починаємо з сиру. Половину потрібно нарізати плястерками, а другу половину натерти на тертці. Часник почистіть та подрібніть.
На другому етапі переходимо до м’яса. Обробіть його (помийте, обріжте плівки), обсмажте на смальці до рум’яної скоринки. Цибулю нашаткуйте півкільцями та окремо обсмажте на олії.
В горщики розкладіть свинину, зверху смажену цибулю та нарізаний плястерками сир. Покрийте все майонезом. Зверху шар твердого сиру. Якщо у вас є зауваження до магазинного майонезу, зробіть домашній.
Горщики не накривайте кришками. Відправляйте в духовку на 30 хвилин при температурі 190 градусів. За 5 хвилин до готовності покладіть часник. Смачного!
Оптичні ілюзії дедалі частіше стають інструментом для легких психологічних тестів. Вони не претендують на науковість, але дозволяють поглянути на себе під новим кутом. Один із таких візуальних експериментів стрімко набрав популярності в соцмережах. Див...
Довгі години перед комп’ютером, домашні офіси без зручних крісел і мінімум руху стали новою реальністю сучасного світу. Лікарі попереджають про небезпечні наслідки малорухливого способу життя, передають Патріоти України. Звичка тривалого сидіння може в...