Давайте будемо відвертими, але страви з м’ясом завжди смачні та вдалі. Вони не можуть бути інакшими. А коли до м’яса додають ще й сир, то вечеря приречена на вдачу та компліменти, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Починаємо з сиру. Половину потрібно нарізати плястерками, а другу половину натерти на тертці. Часник почистіть та подрібніть.
На другому етапі переходимо до м’яса. Обробіть його (помийте, обріжте плівки), обсмажте на смальці до рум’яної скоринки. Цибулю нашаткуйте півкільцями та окремо обсмажте на олії.
В горщики розкладіть свинину, зверху смажену цибулю та нарізаний плястерками сир. Покрийте все майонезом. Зверху шар твердого сиру. Якщо у вас є зауваження до магазинного майонезу, зробіть домашній.
Горщики не накривайте кришками. Відправляйте в духовку на 30 хвилин при температурі 190 градусів. За 5 хвилин до готовності покладіть часник. Смачного!
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...