Смакота! Ця свинина під сиром тане в роті - кращої вечері годі шукати

Давайте будемо відвертими, але страви з м’ясом завжди смачні та вдалі. Вони не можуть бути інакшими. А коли до м’яса додають ще й сир, то вечеря приречена на вдачу та компліменти, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • свинина — 800 г;
  • цибуля — 2 шт.;
  • майонез — 200 г;
  • смалець — 2 ст.л.;
  • олія — 1 ст.л.;
  • твердий сир — 250 г;
  • часник — 2 зубки;
  • петрушка;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Починаємо з сиру. Половину потрібно нарізати плястерками, а другу половину натерти на тертці. Часник почистіть та подрібніть.

На другому етапі переходимо до м’яса. Обробіть його (помийте, обріжте плівки), обсмажте на смальці до рум’яної скоринки. Цибулю нашаткуйте півкільцями та окремо обсмажте на олії.

В горщики розкладіть свинину, зверху смажену цибулю та нарізаний плястерками сир. Покрийте все майонезом. Зверху шар твердого сиру. Якщо у вас є зауваження до магазинного майонезу, зробіть домашній.

Горщики не накривайте кришками. Відправляйте в духовку на 30 хвилин при температурі 190 градусів. За 5 хвилин до готовності покладіть часник. Смачного!

Їжа, яку ніколи не можна їсти після падіння - ось де ховається 97% бактерій

вівторок, 29 липень 2025, 17:50

Їжа, яка впала на землю, може миттєво перетворитися на бактерійну пастку - особливо влітку. Дієтологиня Емілі Лімінг попереджає: деякі продукти поглинають до 97% мікробів уже в першу секунду після падіння, передають Патріоти України. Чи справді діє "пр...

А ваш улюбленець у списку? Названо породи собак, які найбільше страждають від ожиріння

вівторок, 29 липень 2025, 17:15

Майже половина собак - з надмірною вагою або ожирінням. Але нове масштабне дослідження показало: деякі породи мають значно вищий ризик стати товстунами - через підвищену харчову мотивацію, передають Патріоти України. Вчені з Техаського університету A&M...