Люблю страви, коли м'ясо і гарнір готуються одночасно. Це економить час і виходить смачно. Ось один з таких рецептів. Запіканка виходить ситною і смачною. Чоловікам дуже подобається, передають Патріоти України.
Фарш може бути будь-який, але дуже жирний краще не брати. Картоплю обов'язково попередньо відварити до напівготовності. Це сильно скоротить час запікання.
Приготування:
До фаршу додаємо дрібно нарізану цибулю.
Вбиваємо 1 яйце, солимо і перчимо. Добре розмішуємо.
Формуємо з фаршу круглі кульки.
Картоплю очищаємо і відварюємо до напівготовності в підсоленій воді.
Підготуємо заливку. У мисці з'єднуємо 2 яйця і сметану, збиваємо виделкою.
Додаємо сіль і перець за смаком, вливаємо трохи води і знову гарненько збиваємо.
Коли картопля охолоне, нарізаємо тонкими кружальцями.
Беремо відповідну форму для запікання страви. На дно викладаємо картопляні кружечки.
Зверху - м'ясні кульки.
Між кульками і по краях теж розміщуємо картоплю.
Заливаємо підготовленою яєчно-сметанною заливкою. Відправляємо в розігріту духовку (180 С) приблизно на півгодини.
Потім дістаємо і присипаємо зверху тертим сиром. Знову відправляємо в духову шафу до готовності і рум'яності.
Готово!
Трохи охолоджуємо, нарізаємо на порції - і до столу!
Смачного!
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...
Лікар попередив, що поширеною нічною звичкою може бути старіння шкіри під час сну. За його словами, ця рутина не тільки спричиняє розвиток зморшок, але й може призвести до асиметрії обличчя. Про що саме йде мова, передають Патріоти України з посиланням...