Люблю страви, коли м'ясо і гарнір готуються одночасно. Це економить час і виходить смачно. Ось один з таких рецептів. Запіканка виходить ситною і смачною. Чоловікам дуже подобається, передають Патріоти України.
Фарш може бути будь-який, але дуже жирний краще не брати. Картоплю обов'язково попередньо відварити до напівготовності. Це сильно скоротить час запікання.
Приготування:
До фаршу додаємо дрібно нарізану цибулю.
Вбиваємо 1 яйце, солимо і перчимо. Добре розмішуємо.
Формуємо з фаршу круглі кульки.
Картоплю очищаємо і відварюємо до напівготовності в підсоленій воді.
Підготуємо заливку. У мисці з'єднуємо 2 яйця і сметану, збиваємо виделкою.
Додаємо сіль і перець за смаком, вливаємо трохи води і знову гарненько збиваємо.
Коли картопля охолоне, нарізаємо тонкими кружальцями.
Беремо відповідну форму для запікання страви. На дно викладаємо картопляні кружечки.
Зверху - м'ясні кульки.
Між кульками і по краях теж розміщуємо картоплю.
Заливаємо підготовленою яєчно-сметанною заливкою. Відправляємо в розігріту духовку (180 С) приблизно на півгодини.
Потім дістаємо і присипаємо зверху тертим сиром. Знову відправляємо в духову шафу до готовності і рум'яності.
Готово!
Трохи охолоджуємо, нарізаємо на порції - і до столу!
Смачного!
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...