Люблю страви, коли м'ясо і гарнір готуються одночасно. Це економить час і виходить смачно. Ось один з таких рецептів. Запіканка виходить ситною і смачною. Чоловікам дуже подобається, передають Патріоти України.
Фарш може бути будь-який, але дуже жирний краще не брати. Картоплю обов'язково попередньо відварити до напівготовності. Це сильно скоротить час запікання.
Приготування:
До фаршу додаємо дрібно нарізану цибулю.
Вбиваємо 1 яйце, солимо і перчимо. Добре розмішуємо.
Формуємо з фаршу круглі кульки.
Картоплю очищаємо і відварюємо до напівготовності в підсоленій воді.
Підготуємо заливку. У мисці з'єднуємо 2 яйця і сметану, збиваємо виделкою.
Додаємо сіль і перець за смаком, вливаємо трохи води і знову гарненько збиваємо.
Коли картопля охолоне, нарізаємо тонкими кружальцями.
Беремо відповідну форму для запікання страви. На дно викладаємо картопляні кружечки.
Зверху - м'ясні кульки.
Між кульками і по краях теж розміщуємо картоплю.
Заливаємо підготовленою яєчно-сметанною заливкою. Відправляємо в розігріту духовку (180 С) приблизно на півгодини.
Потім дістаємо і присипаємо зверху тертим сиром. Знову відправляємо в духову шафу до готовності і рум'яності.
Готово!
Трохи охолоджуємо, нарізаємо на порції - і до столу!
Смачного!
В Україні водій має право не виходити з автомобіля під час зупинки поліцією, якщо це не вимагається законом. Поліцейський може попросити вас вийти з машини лише в кількох чітко визначених ситуаціях. Про це пише Автотема, передають Патріоти України. Юри...
Втома може ховатися на вашій тарілці. Американські науковці з’ясували, що деякі популярні продукти містять високу концентрацію молекули під назвою тирамін, яка впливає на артеріальний тиск і може спричиняти надмірну денну сонливість (EDS), передають П...