Куряча печінка сама по собі, це м’який і ніжний продукт, а якщо ще й вміти готувати її, виходять такі ж ніжні котлетки. Скористайтеся цим рецептом і страва стане однією з ваших улюблених, передають Патріоти України.
Подрібнюємо печінку, цибулю та сало за допомогою м’ясорубки. Всипаємо в масу манну крупу, додаємо яйця, солимо і перчимо.
Порада: якщо маса рідка, можна більше всипати манної крупи або кілька ложок борошна, крохмалю.Цибулю (2 шт) ріжемо кубиком, а моркву натираємо на тертці, тушкуємо овочі до готовності. Тісто викладаємо на сковороду в розігріту олію та обсмажуємо котлетки з двох сторін.
Викладаємо їх шарами з овочами назад у сковороду, наливаємо трохи води та тушкуємо під кришкою близько 10 – 15 хвилин.
Подаємо котлетки з будь-якими гарнірами, салатами та маринованими овочами. Все виходить дуже смачно, особливо, якщо додати в масу кріп і петрушку, інші ароматні трави.
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...