Куряча печінка сама по собі, це м’який і ніжний продукт, а якщо ще й вміти готувати її, виходять такі ж ніжні котлетки. Скористайтеся цим рецептом і страва стане однією з ваших улюблених, передають Патріоти України.
Подрібнюємо печінку, цибулю та сало за допомогою м’ясорубки. Всипаємо в масу манну крупу, додаємо яйця, солимо і перчимо.
Порада: якщо маса рідка, можна більше всипати манної крупи або кілька ложок борошна, крохмалю.Цибулю (2 шт) ріжемо кубиком, а моркву натираємо на тертці, тушкуємо овочі до готовності. Тісто викладаємо на сковороду в розігріту олію та обсмажуємо котлетки з двох сторін.
Викладаємо їх шарами з овочами назад у сковороду, наливаємо трохи води та тушкуємо під кришкою близько 10 – 15 хвилин.
Подаємо котлетки з будь-якими гарнірами, салатами та маринованими овочами. Все виходить дуже смачно, особливо, якщо додати в масу кріп і петрушку, інші ароматні трави.
Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а вс...
Деякі види продукту - це просто маргарин, який видають за вершкове масло недобросовісні виробники, передають Патріоти України. Вершкове масло – це саме той продукт, який ми вживаємо щодня. Ми намащуємо його на бутерброди, додаємо до різноманітних стра...