
Куряча печінка сама по собі, це м’який і ніжний продукт, а якщо ще й вміти готувати її, виходять такі ж ніжні котлетки. Скористайтеся цим рецептом і страва стане однією з ваших улюблених, передають Патріоти України.
Подрібнюємо печінку, цибулю та сало за допомогою м’ясорубки. Всипаємо в масу манну крупу, додаємо яйця, солимо і перчимо.
Порада: якщо маса рідка, можна більше всипати манної крупи або кілька ложок борошна, крохмалю.Цибулю (2 шт) ріжемо кубиком, а моркву натираємо на тертці, тушкуємо овочі до готовності. Тісто викладаємо на сковороду в розігріту олію та обсмажуємо котлетки з двох сторін.

Викладаємо їх шарами з овочами назад у сковороду, наливаємо трохи води та тушкуємо під кришкою близько 10 – 15 хвилин.

Подаємо котлетки з будь-якими гарнірами, салатами та маринованими овочами. Все виходить дуже смачно, особливо, якщо додати в масу кріп і петрушку, інші ароматні трави.
У світі, де все змінюється дуже швидко, багатьох турбує питання: як залишатися щасливим? Ми не можемо контролювати хаос навколо, але можемо впливати на власне благополуччя. Ось п’ять простих способів, які допоможуть відновити внутрішню рівновагу навіть...
Хочете дізнатися більше про себе? Погляньте на зображення нижче і скажіть, що ви помітили першим: собаку чи двох котів. Від цього вибору залежить, до якої групи психологи вас віднесуть - собаки або котолюбці, передають Патріоти України. Собака – Якщо в...