
Не відмовляйтесь від філе, бо воно вам здається сухим. Насправді його можна смачно приготувати. Весь секрет полягає у маринаді. Про нього ми зараз і розкажемо. Він дуже простий, але ефект від нього фантастичний, передають Патріоти України.
Для маринаду вам потрібно всього три позиції:
Логічно, що для маринаду треба просто змішати все разом. Соєвий соус надасть філе соленого смаку, тому звичайну сіль можна не додавати. Йогурт дасть ту необхідну соковитість, якої так не вистачає курячому філе. А часник — це джерело аромату. Погодьтесь, що у поєднанні з філе він відіграє важливу роль.
Замаринуйте філе, дайте йому трохи постояти та відправляйте запікатись у духовку. До речі, буде набагато смачніше, якщо на дно форми викласти печериці, цвітну капусту, моркву, а зверху розкласти філе з соусом. Запікати 35 хвилин при температурі 180 градусів. І смачна вечеря готова. Все дуже просто. Смачного!
Лавровий лист - корисна спеція, яку можна легко знайти на кухні у кожної господині. Але, на відміну від інших, лаврушку можна використовувати не тільки для приготування їжі, але й для багатьох корисних речей. Про це пише 24 канал з посиланням на Apartm...
Такий овоч, як сира картопля, яка є майже на кожній кухні і часто знаходиться в межах досяжності собаки, може бути токсичним для домашніх тварин, передають Патріоти України. За словами ветеринарної медсестри Лії Каллаган з Butternut Box, сира, зелена а...