Замість довгого ліплення пиріжків, можна скористатися цим класним і швидким рецептом. Особливо він виручає, коли залишилося пюре, яке вже ніхто не хоче їсти, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
У пюре додати тертий сир, дрібно порізану зелень, сіль і перець за смаком, перемішати.
Руки змастити невеликою кількістю рослинної олії. Скачати кульку приблизно з 1 ст.л. пюре, злегка приплющити пальцями, зробити заготовку.
З йогурту (сметани), яєць, солі і борошна зробити рідкувате тісто.
Кожну заготовку занурити в тісто.
Й одразу ж перекласти на сковороду з розігрітою рослинною олією. Смажити на середньому вогні з обох сторін до рум'яної скоринки.
Подавати з простим, але дуже смачним соусом: сметана + зелень + часник. Смачного!
Свято світлого Христового Воскресіння - одне з найголовніших православних урочистостей в році. У 2024-му воно випадає на 5 травня, а значить в останній день тижня віруючі підуть до храму, щоб освятити наїдки у великодньому кошику, передають Патріоти Ук...
Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...