Замість довгого ліплення пиріжків, можна скористатися цим класним і швидким рецептом. Особливо він виручає, коли залишилося пюре, яке вже ніхто не хоче їсти, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
У пюре додати тертий сир, дрібно порізану зелень, сіль і перець за смаком, перемішати.
Руки змастити невеликою кількістю рослинної олії. Скачати кульку приблизно з 1 ст.л. пюре, злегка приплющити пальцями, зробити заготовку.
З йогурту (сметани), яєць, солі і борошна зробити рідкувате тісто.
Кожну заготовку занурити в тісто.
Й одразу ж перекласти на сковороду з розігрітою рослинною олією. Смажити на середньому вогні з обох сторін до рум'яної скоринки.
Подавати з простим, але дуже смачним соусом: сметана + зелень + часник. Смачного!
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...