Коли хочеться
домашніх пельменів, а ліпити не хочеться, то вибирайте цей простий і
геніальний рецепт! Ледачі пельмені за лічені хвилини - це так легко і
смачно, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Підготувати фарш з будь-якого м'яса і цибулі. Посолити і поперчити за смаком. З фаршу скачати кульки і занурити їх всі в холодну воду буквально на пів хвилини.
Потім вийняти кульки і прокатати їх в борошні.
Варити пельмені як зазвичай-близько 5 хвилин в киплячій воді.
Подавати з вершковим маслом і кропом. Дуже смачно і просто!
Детальніше про приготування ледачих пельменів дивіться у відео нижче:
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...
Правильний полив - ключ до щедрого врожаю. Недотримання режиму може створити ідеальні умови для розвитку хвороб, ослабити рослини та навіть звести нанівець усі зусилля. Експерти пояснили, чому певна частина доби є найгіршим моментом для поливу. Також о...