
Вечеря за 20 хвилин - це ідеальна ситуація, особливо, коли нема часу. Магазинні курячі гомілки можна приготувати дуже швидко та смачно за лінивим рецептом. Не треба маринувати навіть додатково. Відразу приготували соус, у духовку, а після - до столу, передають Патріоти України.
Той випадок, коли відкриваємо холодильник і беремо для соусу все, що є. Головне готувати на свій смак. Наприклад, добре поєднуються (з досвіду) такі продукти для швидкого маринування м’яса: соєвий соус, гірчиця, мед, сметана, спеції (паприка солодка, чорний перець мелений, мускатний горіх).
Відразу викладіть промиті гомілки у скляну форму для запікання, додайте зверху інгредієнти соусу (якщо соєвого нема, то беріть сіль просто), перемішайте руками. Накрийте фольгою і відправте у духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.
На щастя, зробити дім теплішим і енергоефективнішим можна швидко та недорого. Видання Martha Stewart зібрало та розповіло про найкращі поради експертів, які допоможуть вам утеплити вікна та залишитися в комфорті цієї холодної зими, передають Патріоти У...
Виявляється, глінтвейн - не лише смачний зимовий напій, а й справжній помічник для організму. Науковці заявляють: улюблений напій містить безліч вітамінів та корисних речовин, необхідних для підтримки імунітету в найхолодніші місяці, передають Патріоти...