
Вечеря за 20 хвилин - це ідеальна ситуація, особливо, коли нема часу. Магазинні курячі гомілки можна приготувати дуже швидко та смачно за лінивим рецептом. Не треба маринувати навіть додатково. Відразу приготували соус, у духовку, а після - до столу, передають Патріоти України.
Той випадок, коли відкриваємо холодильник і беремо для соусу все, що є. Головне готувати на свій смак. Наприклад, добре поєднуються (з досвіду) такі продукти для швидкого маринування м’яса: соєвий соус, гірчиця, мед, сметана, спеції (паприка солодка, чорний перець мелений, мускатний горіх).
Відразу викладіть промиті гомілки у скляну форму для запікання, додайте зверху інгредієнти соусу (якщо соєвого нема, то беріть сіль просто), перемішайте руками. Накрийте фольгою і відправте у духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...
Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...