Смакота! Золоті деруни без м’яса, що з’їдять за 5 хвилин

Ці деруни готуються без м’яса, але смаком не поступаються останнім. Та ще й колір притягує погляд. Золота скоринка, дякуючи одному інгредієнту, передають Патріоти України.

Подробиці

Картоплю треба вимити, почистити й натерти на дрібній тертці. Сік, який утворився, виливати не потрібно.

У картопляну суміш вбити одне яйце та всипати зелень і спеції: дрібно подрібнений часник, кріп, петрушку, зелену цибулю, листочок гірчиці листкової, гілочку селери й 0,5 ч. л. куркуми. Саме вона надасть готовим дерунам золотистого кольору.

Потім потрібно додати сіль, суміш перців і борошно. Його додавати, якщо суміш рідка. Це буває, коли картопля молода. А якщо вона стара, до борошна треба додавати зовсім трохи.

Смажити на добре розігрітій сковороді. Викласти на тарілку і полити сметаною. Дуже смачно, якщо посипати готову страву дрібно порізаною огірковою травою або ж молодими огірками. Смак і запах – незрівнянні!

Джерело: ПростоВей

Це справді працює! ТОП-5 порад для успішного схуднення

четвер, 26 грудень 2024, 17:56

Не будьте суворими до себе в харчуванні, оскільки навіть невеликі потурання допоможуть вам довше дотримуватися здорового режиму. Тож, хоча б раз на тиждень дозвольте собі щось смачне, як-от шматочок піци чи десерт, однак плануйте ці моменти заздалегідь...

Господиням на замітку! Навіщо додавати сіль у солодку випічку

четвер, 26 грудень 2024, 17:12

У рецептах десертів нерідко згадується такий інгредієнт, як сіль. Здавалося б, ця спеція не потрібна у солодкій випічці: солоний компонент лише погіршить смак майбутньої страви. Однак досвідчені кулінари не погоджуються з цим твердженням, передають Пат...