Смакота! Золоті деруни без м’яса, що з’їдять за 5 хвилин

Ці деруни готуються без м’яса, але смаком не поступаються останнім. Та ще й колір притягує погляд. Золота скоринка, дякуючи одному інгредієнту, передають Патріоти України.

Подробиці

Картоплю треба вимити, почистити й натерти на дрібній тертці. Сік, який утворився, виливати не потрібно.

У картопляну суміш вбити одне яйце та всипати зелень і спеції: дрібно подрібнений часник, кріп, петрушку, зелену цибулю, листочок гірчиці листкової, гілочку селери й 0,5 ч. л. куркуми. Саме вона надасть готовим дерунам золотистого кольору.

Потім потрібно додати сіль, суміш перців і борошно. Його додавати, якщо суміш рідка. Це буває, коли картопля молода. А якщо вона стара, до борошна треба додавати зовсім трохи.

Смажити на добре розігрітій сковороді. Викласти на тарілку і полити сметаною. Дуже смачно, якщо посипати готову страву дрібно порізаною огірковою травою або ж молодими огірками. Смак і запах – незрівнянні!

Джерело: ПростоВей

Варто знати всім! Чи можна тримати ноутбук постійно увімкненим у розетку

вівторок, 4 листопад 2025, 12:15

Багато користувачів працюють із ноутбуком, не від’єднуючи його від мережі цілими днями. Але чи справді це безпечно для акумулятора і чи не зменшує такий режим його ресурс - розповідаємо на "Ми-Україна", передають Патріоти України. Видання BGR зазначає,...

Ігрові навушники очима експертів Алло: якість і технології для перемоги

вівторок, 4 листопад 2025, 11:19

Згідно з внутрішньою статистикою Алло, у 2025 році частка бездротових гарнітур у загальному обсязі продажів ігрових навушників уперше перевищила 60%, що підтверджує глобальний тренд на відмову від дротів. Водночас середній чек зріс на 25%, оскільки гей...