Ці деруни готуються без м’яса, але смаком не поступаються останнім. Та ще й колір притягує погляд. Золота скоринка, дякуючи одному інгредієнту, передають Патріоти України.
Картоплю треба вимити, почистити й натерти на дрібній тертці. Сік, який утворився, виливати не потрібно.
У картопляну суміш вбити одне яйце та всипати зелень і спеції: дрібно подрібнений часник, кріп, петрушку, зелену цибулю, листочок гірчиці листкової, гілочку селери й 0,5 ч. л. куркуми. Саме вона надасть готовим дерунам золотистого кольору.
Потім потрібно додати сіль, суміш перців і борошно. Його додавати, якщо суміш рідка. Це буває, коли картопля молода. А якщо вона стара, до борошна треба додавати зовсім трохи.
Смажити на добре розігрітій сковороді. Викласти на тарілку і полити сметаною. Дуже смачно, якщо посипати готову страву дрібно порізаною огірковою травою або ж молодими огірками. Смак і запах – незрівнянні!
У суспільстві побутує думка, що вживання алкоголю — це ознака слабкості, стресу чи шкідливої звички. Проте останні дослідження вчених, опубліковані, зокрема, у Psychology Today показують парадоксальну, але цікаву закономірність: люди з вищим інтелектом...
Пропонуємо новий тест на позу під час засипання. Сон — це одна з найзагадковіших і найважливіших частин нашого життя. У цей час наше тіло й розум відновлюються, але є ще щось цікаве: те, як ви тримаєте руки уві сні, може розкрити приховані риси вашої о...