Всім, кому приїлися традиційні рецепти фаршированого перцю, коли начинкою наповнюють цільні овочі, можна поекспериментувати і приготувати такі ж перці, але половинками або "човниками". Вони виглядають ефектніше і готуються швидше. Рецепт наводить сайт iamcook, передають Патріоти України.
Фарширований перець половинками в духовці
На 6−8 середнього розміру перців знадобляться:Покроковий рецепт:
- Фарш (свинина і курятина) — 400 г;
- Рис готовий — 0,5 склянки;
- Цибуля — 1 штука;
- Морква — 1 штука;
- Сметана — 1 стакан;
- Часник — 3 зубчики;
- Сіль, спеції, зелень — за смаком.
- Цибулю і моркву подрібнити в м'ясорубці або блендером.
- Додати цибулево-морквяну суміш у фарш.
- Посолити і поперчити.
- Овочево-м'ясну суміш перемішати з рисом.
- Підготувати перець: вимити, розрізати на половинки, вийняти насіння, відокремити плодоніжки.
- Наповнити перець начинкою.
- Деко змастити, розмістити на ньому перці близько один до одного, посипати зеленню.
- Змішати сметану, подрібнений часник і сіль. Залити сумішшю перці.
- Запікати 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...