Цьогоріч українці очікують добрий урожай яблук, але не всі знають, як їх правильно зберігати, аби смакувати ними аж до кінця весни. Та це не проблема, господар з Вінниччини Микола Кошовий поділився своїм "дідівським" методом, передають Патріоти України.
— Щоб не допустити розвитку грибкових хвороб, яблука осіннього строку дозрівання перед закладанням у погріб можна потримати 10 — 15 хвилин у водному розчині йодинолу (продається в аптеках як засіб для полоскання горла), — радить Микола Кошовий. — Після цього їх потрібно просушити й укласти в ящики на тривале зберігання.
Є інший спосіб: розчинити 100 г прополісу в 0,5 л спирту, опустити туди на декілька секунд плоди, просушити їх і заповнити ящики. Цієї кількості розчину достатньо для обробляння 100 кг яблук.
Прагнення до досконалості є звичним для багатьох. Проте жити життям перфекціоніста завдає більше шкоди, ніж користі, передають Патріоти України. Дослідження показало, що коли справа доходить до досконалості, саме ті, хто повинен досягти успіху за будь-...
Не всі щодня звертають увагу на стан нігтів на ногах. Але, як стверджує лікарка Шина Багга з LloydsPharmacy Online Doctor, саме вони можуть свідчити про серйозні порушення в організмі – від нестачі поживних речовин до діабету чи навіть онкології, перед...