Смакувати будете аж до кінця весни! Як правильно зберігати яблука

Цьогоріч українці очікують добрий урожай яблук, але не всі знають, як їх правильно зберігати, аби смакувати ними аж до кінця весни. Та це не проблема, господар з Вінниччини Микола Кошовий поділився своїм "дідівським" методом, передають Патріоти України.

— Щоб не допустити розвитку грибкових хвороб, яблука осіннього строку дозрівання перед закладанням у погріб можна потримати 10 — 15 хвилин у водному розчині йодинолу (продається в аптеках як засіб для полоскання горла), — радить Микола Кошовий. — Після цього їх потрібно просушити й укласти в ящики на тривале зберігання.

Є інший спосіб: розчинити 100 г прополісу в 0,5 л спирту, опустити туди на декілька секунд плоди, просушити їх і заповнити ящики. Цієї кількості розчину достатньо для обробляння 100 кг яблук.

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...