
Цьогоріч українці очікують добрий урожай яблук, але не всі знають, як їх правильно зберігати, аби смакувати ними аж до кінця весни. Та це не проблема, господар з Вінниччини Микола Кошовий поділився своїм "дідівським" методом, передають Патріоти України.
— Щоб не допустити розвитку грибкових хвороб, яблука осіннього строку дозрівання перед закладанням у погріб можна потримати 10 — 15 хвилин у водному розчині йодинолу (продається в аптеках як засіб для полоскання горла), — радить Микола Кошовий. — Після цього їх потрібно просушити й укласти в ящики на тривале зберігання.
Є інший спосіб: розчинити 100 г прополісу в 0,5 л спирту, опустити туди на декілька секунд плоди, просушити їх і заповнити ящики. Цієї кількості розчину достатньо для обробляння 100 кг яблук.
Психологічні тести, навіть ті, що здаються легковажними, є корисним інструментом для самопізнання. Вони можуть слугувати відправною точкою для глибокої саморефлексії, дозволяючи нам краще зрозуміти власні внутрішні процеси та реакції. Пройдіть цікавий ...
Переможниця «Битви екстрасенсів» Жанна Шулакова розповіла, як зустріти Новий рік правильно з погляду езотерики. Головна ідея - завершити всі справи та прибирання до магічного Нового року - Йоля (зимове сонцестояння), яке у 2025 році припадає на 21 груд...