
Цьогоріч українці очікують добрий урожай яблук, але не всі знають, як їх правильно зберігати, аби смакувати ними аж до кінця весни. Та це не проблема, господар з Вінниччини Микола Кошовий поділився своїм "дідівським" методом, передають Патріоти України.
— Щоб не допустити розвитку грибкових хвороб, яблука осіннього строку дозрівання перед закладанням у погріб можна потримати 10 — 15 хвилин у водному розчині йодинолу (продається в аптеках як засіб для полоскання горла), — радить Микола Кошовий. — Після цього їх потрібно просушити й укласти в ящики на тривале зберігання.
Є інший спосіб: розчинити 100 г прополісу в 0,5 л спирту, опустити туди на декілька секунд плоди, просушити їх і заповнити ящики. Цієї кількості розчину достатньо для обробляння 100 кг яблук.
Грудень - час, коли кухні перетворюються на справжні майстерні. Стіл завалений мисками з начинкою та рядами вареників, що чекають своєї черги. Здається, все йде за планом: тісто м’яке, начинка ароматна, але вареники лопаються під час варіння. Замість п...
Кожна людина має унікальну перспективу, яка формує її розуміння та інтерпретацію навколишнього світу з через досвід, переконання і цінності, передають Патріоти України. Одна з таких перспектив полягає в тому, як ми сприймаємо та оцінюємо інших на основ...