Смарт-годинник Coros - чудове доповнення класичного стилю

Величезна кількість наручних годинників створені під різні рішення та варіації використання. Деякі є повсякденними моделями, інші використовуються лише для класичного стилю та образу. Останнім часом актуальним є смарт-годинник, який може стати повноцінним смартфоном на руці людини з великим набором додаткових функцій.

Прикладом оригінального виконання такого годинника є бренд Coros. Вперше компанія заявила про себе у 2016 році, коли було розроблено розумний велосипедний шолом. Через два роки компанія coros випускає перший наручний годинник. Ознайомитись з пропозиціями найзручніше на сайті deka.ua, де є велика кількість різних моделей, детальний опис, характеристики та фотографії.

Різноманітність та особливості годинника

Виробник намагається створювати справді унікальні та сучасні моделі. Багато хто з них є універсальними, тому підходять для носіння як на кожен день, так і конкретно при заняттях спортом, щоб контролювати велику кількість необхідних параметрів.

При виборі варто звернути увагу на наступний набір критеріїв:

  • стать;
  • наявність слота для картки пам'яті;
  • сумісність із операційною системою;
  • стиль;
  • наявність SIM-картки;
  • тип матриці;
  • діагональ екрану;
  • час роботи;
  • набір датчиків.

Найчастіше використовується титан як основний матеріал, а для виготовлення ремінців застосовується шкіра, штучна шкіра, метал, силікон і звичайна тканина.

Серед ключових датчиків виділяють альтиметр для вимірювання висоти, акселерометр, крокомір, гіроскоп, лічильник калорій, компас та багато іншого. Завдяки синхронізації зі смартфоном вдасться отримувати повідомлення прямо на годинник, адже немає необхідності діставати телефон із сумки чи кишені.

Годинник у магазині «ДЕКА»

Торгова мережа «ДЕКА» пропонує великий вибір наручного годинника в різному виконанні. Високий рівень професіоналізму співробітників дозволяє надавати потенційним клієнтам консультації та надавати рекомендації щодо правильної купівлі. На всю продукцію надається гарантія, але також потрібно пам'ятати про правила та умови експлуатації.

По кожній товарній позиції є детальний опис та фотографії. За бажанням можна замовити доставку до будь-якого міста України, а також оформити оплату будь-яким із доступних способів, включаючи кредит та розстрочку. Перед доставкою замовлення буде надійно упаковано зі збереженням оригінальної заводської упаковки.

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...

Не помиліться! ТОП-5 порад, як правильно вибрати каву

неділя, 19 травень 2024, 17:30

Кава - це популярний напій, який має чимало шанувальників по всьому світу. Однак часом не виходить приготувати її так само смачно, як це роблять у кав’ярнях. Найчастіше так відбувається не лише через спосіб приготування, а й через неправильний вибір са...