Смартфон триматиме заряд цілодобово: ТОП-6 способів продовжити роботу батареї

У смартфоні найслабше місце – його батарея. Продовжити термін служби акумулятора можна шістьма способами, і гаджет цілодобово триматиме заряд, передають Патріоти України.

Один із головних критеріїв роботи будь-якого смартфона – автономний період його роботи. Мобільні телефони часто розряджаються через різні причини, але є прості способи продовжити термін служби батареї. Важливо стежити за її станом та не перевантажувати без необхідності.

Способи продовжити роботу акумулятора

Вимкніть непотрібні функції

Wi-Fi, Bluetooth та геолокацію краще деактивувати, якщо немає необхідності користуватися ними. Це заощадить заряд батареї.

Увімкніть економ-режим

Опція з енергозбереженням продовжує термін експлуатації акумулятора.

Регулярно заряджайте батарею

Бажано частіше, але потроху заряджати акумулятор. Погано, якщо смартфон часто повністю розряджається, а потім підключається до мережі. Оптимальний вибір - підтримка заряду на рівні 20-80%.

Уникайте перезарядки

Мобільний телефон потрібно вимкнути від мережі при повній зарядці. Перезарядка згубно впливає на роботу батареї.

Використовуйте правильний зарядний пристрій

Краще використовувати оригінальну зарядку, але якщо її немає – можна вибрати сумісний пристрій стороннього виробника. Головне, щоб він не був надто потужним чи слабким для гаджета.

Оновлюйте гаджет

Важливо регулярно завантажувати оновлення програмного забезпечення, що збільшує тривалість автономної роботи пристрою.

Уникайте екстремальних температур

Низькі та високі температури шкодять смартфону, потім не можна довго тримати його на морозі чи спеці.Якщо ви акуратно користуєтесь смартфоном, а батарея все одно швидко розряджається, її доведеться замінити. Аналогічно у випадку, якщо акумулятор телефону перестав зберігати заряд або здувся

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...