Смажена картопля повинна мати золотисту скоринку, бути хрусткою зовні та м'якою всередині. Не всім вдається приготувати частування, яке не соромно подати на святковий стіл. Названо секретний інгредієнт, який покращить смак страви, передають Патріоти України.
Щоб смажена картопля не пригоріла, але й не перетворилася на кашу, потрібно дотримуватись технології її приготування. Овочі потрібно почистити, добре промити та нарізати на скибочки приблизно однакового розміру. Надлишки рідини слід видалити паперовими рушниками.
Смажити картоплю краще на сковороді з антипригарним покриттям. Причому потрібно не економити на олії, щоб страва не вийшла сухою. Однак перед термічною обробкою потрібно додати один секретний компонент – це борошно.
У ємність із нарізаною картоплею потрібно додати кілька столових ложок борошна та перемішати скибочки. Кожному має дістатися "напилення", яке й забезпечити рум'яну скоринку картоплі
Викладайте картоплю на сковороду, але не поспішайте солити, перчити та додавати інші прянощі. Обсмажте з одного боку, а потім переверніть на інший. При цьому не потрібно накривати картоплю кришкою. Використовуйте середній вогонь.
За п'ять хвилин до приготування можна додати сіль, приправи, часник та зелень – на власний розсуд. Смажену картоплю часто подають з легким овочевим салатом та оселедцем. Смачног
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...