Ароматна та апетитна смажена картопля з грибами – це страва, яка підійде для сімейної чи святкової трапези. Готується дуже просто та швидко, передають Патріоти України.
Смажена картопля з грибами на сковороді
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Картопля необхідно очистити від шкірки і вимити. Потім кожну бульбу промокніть з усіх боків паперовими рушниками, щоб забрати зайву вологу. Наріжте картоплю соломкою, перекладіть у друшляк, промийте під проточною водою і повністю дайте стекти волозі.
Очищену від лушпиння цибулю наріжте тонкими півкільцями, печериці поріжте пластинками або скибочками бажаного розміру.Поставте сковороду на середній вогонь, налийте олію і дочекайтеся, поки вона добре розігріється. Всипте в сковороду цибулю, обсмажуйте до прозорого стану. Потім додайте печериці, смажте, помішуючи дерев'яною лопаткою, гриби повинні трохи змінити колір.
На це піде трохи більше п'яти хвилин. Перекладіть до грибів підготовлену картоплю, ретельно перемішайте та готуйте на середньому вогні близько 20 хвилин без кришки. Періодично картопля з грибами слід перемішувати. Коли картопля буде готова, приправте її до смаку сіллю та прянощами. Смачного!
Дослідження за участю понад 21 тис. осіб показало, що вісцеральний жир, який накопичується навколо печінки, шлунка та кишечника, пов’язаний із прискореним старінням серця і судин, передають Патріоти України. На відміну від підшкірного жиру, який можна ...
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...