Смачнішої страви, ніж смажені кабачки з грибами під ніжним вершковим соусом, складно уявити. Рецепт простий і доступний, але при цьому відмінно підійде навіть для святкового застілля, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Кабачки поріжте кружальцями, гриби розріжте на чотири частини. Перемішайте і обсмажте на розігрітій олії. Смажити потрібно на сильному вогні до рум'яної скоринки, постійно помішуючи.
У великій сковороді розігріти олію і обсмажити кабачки з грибами на сильному вогні до рум'яної скоринки, безперервно помішуючи.Тим часом, доведіть до кипіння воду або бульйон в сотейнику, влийте тонкою цівкою змішані з крохмалем вершки. Варіть на мінімальному вогні до зменшення рідини в обсязі. Додайте в вершковий соус дрібно нарізану цибулю, цукор і трохи улюблених спецій. Посоліть за смаком. Перемішайте і зніміть з вогню. Обсмажені гриби з кабачками перекладіть на красиве блюдо, полийте соусом і подавайте до столу. Смачного!
Ось кілька простих і водночас ефективних способів захиститися від укусів комарів в домашніх та природних умовах, передають Патріоти України.
Позбутися мух у будинку можна швидко та ефективно, якщо поєднати профілактику, пастки та природні відлякувачі. Ось перевірені способи, передають Патріоти України. Мух приваблюють запахи:. Пастка з медом або варенням:. Пастка з оцтом і миючим засобом:...