Смачнішої страви, ніж смажені кабачки з грибами під ніжним вершковим соусом, складно уявити. Рецепт простий і доступний, але при цьому відмінно підійде навіть для святкового застілля, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Кабачки поріжте кружальцями, гриби розріжте на чотири частини. Перемішайте і обсмажте на розігрітій олії. Смажити потрібно на сильному вогні до рум'яної скоринки, постійно помішуючи.
У великій сковороді розігріти олію і обсмажити кабачки з грибами на сильному вогні до рум'яної скоринки, безперервно помішуючи.Тим часом, доведіть до кипіння воду або бульйон в сотейнику, влийте тонкою цівкою змішані з крохмалем вершки. Варіть на мінімальному вогні до зменшення рідини в обсязі. Додайте в вершковий соус дрібно нарізану цибулю, цукор і трохи улюблених спецій. Посоліть за смаком. Перемішайте і зніміть з вогню. Обсмажені гриби з кабачками перекладіть на красиве блюдо, полийте соусом і подавайте до столу. Смачного!
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...
Відомий британський лікар Ранган Чаттерджі, зірка телепрограми "Лікар у будинку", розповів, чому він принципово не вживає їжу під час перельотів. У своєму подкасті Feel Better Live More він поспілкувався з хірургом і фахівцем зі здорового способу життя...