Смачнішої страви, ніж смажені кабачки з грибами під ніжним вершковим соусом, складно уявити. Рецепт простий і доступний, але при цьому відмінно підійде навіть для святкового застілля, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Кабачки поріжте кружальцями, гриби розріжте на чотири частини. Перемішайте і обсмажте на розігрітій олії. Смажити потрібно на сильному вогні до рум'яної скоринки, постійно помішуючи.
У великій сковороді розігріти олію і обсмажити кабачки з грибами на сильному вогні до рум'яної скоринки, безперервно помішуючи.Тим часом, доведіть до кипіння воду або бульйон в сотейнику, влийте тонкою цівкою змішані з крохмалем вершки. Варіть на мінімальному вогні до зменшення рідини в обсязі. Додайте в вершковий соус дрібно нарізану цибулю, цукор і трохи улюблених спецій. Посоліть за смаком. Перемішайте і зніміть з вогню. Обсмажені гриби з кабачками перекладіть на красиве блюдо, полийте соусом і подавайте до столу. Смачного!
Досвідчені квітникарі розкрили рецепт потужного засобу, який поверне до життя квітки, що погано ростуть в осінньо-зимовий період. Підживлення простимулює цвітіння і зробить рослини зеленішими та здоровішими, передають Патріоти України. Поповнити брак п...
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...