Як правильно додавати цибулю у фарш для котлет, щоб вони вийшли смачними та соковитими, передають Патріоти України.
Дуже часто господині перекручують цибулю разом із фаршем у м’ясорубці та одразу смажать котлети. Чи вірно це? Розповідаємо, в якому вигляді досвідчені господині радять додавати цибулю до фаршу.
Безперечно цибуля додає котлетам смаку. По-друге, фарш із сирою цибулею довше не псується, тому що цибульний сік є консервантом. Крім того, сира цибуля надасть котлетам необхідну соковитість та м'якість.
Але краще класти у фарш обсмажену цибулю. Тому що після обсмажування цибуля втрачає гіркоту, і котлети будуть м'якшими. А якщо цибулю попередньо обсмажити в бальзамічному оцті та додати у фарш у карамелізованому вигляді, то ще й солодкими.
На пишноту котлет стан цибулі, яку додають, не впливає, для цього важливо фарш добре відбити.
Кулінари кажуть, що це залежить від фаршу, який використовується для котлет. Якщо котлети готуються зі звичайного фаршу, для отримання однорідної текстури краще використовувати тертку.
Якщо готуєте котлети з рубленого м'яса, цибулю варто порізати. Різати можна по-різному — хтось ріже кубиками, хтось смужками, дехто подрібнює. Якщо цибуля нарізана крупно, їй потрібно більше часу, щоб пропаритися під кришкою. Такі котлети вийдуть соковитими та ароматними.
Відомий нутріціолог Василь Лук’янов розповів, які напої не варто давати дітям, передають Патріоти України. За його словами, заборона базується не на міфах, а на реальних дослідженнях:. Лук’янов підкреслює: навіть популярні та звичні напої можуть завдат...
Здорове харчування має забезпечувати організм усіма необхідними поживними речовинами у збалансованому співвідношенні, передають Патріоти України. Проте не всі популярні дієти відповідають цим вимогам. Відомий дієтолог доктор Барек Кульчинський на своє...