Як правильно додавати цибулю у фарш для котлет, щоб вони вийшли смачними та соковитими, передають Патріоти України.
Дуже часто господині перекручують цибулю разом із фаршем у м’ясорубці та одразу смажать котлети. Чи вірно це? Розповідаємо, в якому вигляді досвідчені господині радять додавати цибулю до фаршу.
Безперечно цибуля додає котлетам смаку. По-друге, фарш із сирою цибулею довше не псується, тому що цибульний сік є консервантом. Крім того, сира цибуля надасть котлетам необхідну соковитість та м'якість.
Але краще класти у фарш обсмажену цибулю. Тому що після обсмажування цибуля втрачає гіркоту, і котлети будуть м'якшими. А якщо цибулю попередньо обсмажити в бальзамічному оцті та додати у фарш у карамелізованому вигляді, то ще й солодкими.
На пишноту котлет стан цибулі, яку додають, не впливає, для цього важливо фарш добре відбити.
Кулінари кажуть, що це залежить від фаршу, який використовується для котлет. Якщо котлети готуються зі звичайного фаршу, для отримання однорідної текстури краще використовувати тертку.
Якщо готуєте котлети з рубленого м'яса, цибулю варто порізати. Різати можна по-різному — хтось ріже кубиками, хтось смужками, дехто подрібнює. Якщо цибуля нарізана крупно, їй потрібно більше часу, щоб пропаритися під кришкою. Такі котлети вийдуть соковитими та ароматними.
Заробляти в криптоіндустрії зможуть ті, хто знає, яка ціна криптовалюти зараз і як вона може змінитися. Котирування цифрових монет постійно коливаються, через що складно відстежити всі можливі стрибки. При цьому ринок пропонує кілька способів, які допо...
В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...