Смажену чи сиру? Яку цибулю краще додавати у фарш для котлет - ви точно про це не знали

Як правильно додавати цибулю у фарш для котлет, щоб вони вийшли смачними та соковитими, передають Патріоти України.

Дуже часто господині перекручують цибулю разом із фаршем у м’ясорубці та одразу смажать котлети. Чи вірно це? Розповідаємо, в якому вигляді досвідчені господині радять додавати цибулю до фаршу.

Яку цибулю — смажену чи сиру краще додавати у фарш для котлет

Безперечно цибуля додає котлетам смаку. По-друге, фарш із сирою цибулею довше не псується, тому що цибульний сік є консервантом. Крім того, сира цибуля надасть котлетам необхідну соковитість та м'якість.

Але краще класти у фарш обсмажену цибулю. Тому що після обсмажування цибуля втрачає гіркоту, і котлети будуть м'якшими. А якщо цибулю попередньо обсмажити в бальзамічному оцті та додати у фарш у карамелізованому вигляді, то ще й солодкими.

На пишноту котлет стан цибулі, яку додають, не впливає, для цього важливо фарш добре відбити.

Як краще — різати цибулю в котлети чи терти

Кулінари кажуть, що це залежить від фаршу, який використовується для котлет. Якщо котлети готуються зі звичайного фаршу, для отримання однорідної текстури краще використовувати тертку.

Якщо готуєте котлети з рубленого м'яса, цибулю варто порізати. Різати можна по-різному — хтось ріже кубиками, хтось смужками, дехто подрібнює. Якщо цибуля нарізана крупно, їй потрібно більше часу, щоб пропаритися під кришкою. Такі котлети вийдуть соковитими та ароматними.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...