Смажену чи сиру? Ось яку цибулю краще додати у фарш на котлети

Додавання у фарш певних продуктів зробить котлети набагато соковитішими і ніжнішими. Йдеться про такі компоненти, як м’якуш батона, вершки, манна крупа,, передають Патріоти України.

Про це знають усі господині. Проте багато хто з них забуває про важливість ще одного інгредієнта – цибулі. Адже соковитість і м’якість котлет залежить насамперед від цієї складової частини страви.

Подробиці

Найчастіше кулінари відправляють у м’ясну основу сирий овоч. Проте досвідчені господині іноді замислюються: «Можливо, є сенс покласти у фарш смажену цибулю?»

Досвідчені кулінари відзначають: цибульний компонент можна використовувати в сирому вигляді, а можна і попередньо обсмажити на сковороді. В обох випадках готове блюдо вийде смачним. І все ж таки домогосподарки радять використовувати саме смажену цибулю.

Попередня обробка прибере із овочів зайвий смак. В результаті м’ясна страва за жодних обставин не буде надто гострою або гіркою.

Крім того, покращиться і консистенція котлет. За рахунок обсмаженого в маслі інгредієнта котлети стануть набагато м’якшими.

Неймовірна соковитість поєднуватиметься з приємним смаком. Швидше за все, господині більше не використовуватимуть цибулю у сирому вигляді.

Літо вже близько! Скільки калорій треба їсти на день, щоб схуднути

п’ятниця, 16 травень 2025, 9:59

Щоб схуднути, потрібно споживати менше калорій, ніж витрачаєш. Це називається калорійним дефіцитом. Скільки саме калорій треба їсти — залежить від багатьох факторів:. Якщо ти хочеш, я можу порахувати твою добову норму калорій — просто напиши:

Нині це шокує! Навіщо в СРСР капронові колготки варили у хлорці і обробляли оцтом

п’ятниця, 16 травень 2025, 8:59

У часи Радянського Союзу звичайнісінькі капронові колготки були справжнім символом розкоші та дефіциту. Дістати цей модний аксесуар було непросто, а його вартість робила його доступним далеко не кожній жінці, передають Патріоти України. Через не найкра...