Смажену чи сиру? Ось яку цибулю краще додати у фарш на котлети

Додавання у фарш певних продуктів зробить котлети набагато соковитішими і ніжнішими. Йдеться про такі компоненти, як м’якуш батона, вершки, манна крупа,, передають Патріоти України.

Про це знають усі господині. Проте багато хто з них забуває про важливість ще одного інгредієнта – цибулі. Адже соковитість і м’якість котлет залежить насамперед від цієї складової частини страви.

Подробиці

Найчастіше кулінари відправляють у м’ясну основу сирий овоч. Проте досвідчені господині іноді замислюються: «Можливо, є сенс покласти у фарш смажену цибулю?»

Досвідчені кулінари відзначають: цибульний компонент можна використовувати в сирому вигляді, а можна і попередньо обсмажити на сковороді. В обох випадках готове блюдо вийде смачним. І все ж таки домогосподарки радять використовувати саме смажену цибулю.

Попередня обробка прибере із овочів зайвий смак. В результаті м’ясна страва за жодних обставин не буде надто гострою або гіркою.

Крім того, покращиться і консистенція котлет. За рахунок обсмаженого в маслі інгредієнта котлети стануть набагато м’якшими.

Неймовірна соковитість поєднуватиметься з приємним смаком. Швидше за все, господині більше не використовуватимуть цибулю у сирому вигляді.

Дуже смачно! Ледачі хачапурі з лаваша всього за 15 хвилин

четвер, 9 травень 2024, 11:07

Ліниві хачапурі з лавашу з начинкою з кислого сиру і твердого сиру – страва дуже оригінальна, яку можна як подати на сніданок, так і як закуску до келиха червоного вина. Готуються дуже легко, швидко (всього за 15 хвилин), а виходять надзвичайно смачним...

Секрет досвідчених господинь! Як приготувати смачні і пишні сирники, які не вбирають олію

четвер, 9 травень 2024, 10:15

Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак. Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого ...