Сміливо купуйте, навіть "про запас": Які речі ніколи не вийдуть з моди

Саме завдяки базовим речам, які формують основу гардеробу, можна створювати нові й актуальні образи будь-якого сезону. Чорна сукня є завжди в тренді. Мінімалістичний варіант з трикотажу або бавовни - ідеальна база. Восени можна доповнити чорну сукню курткою-косухою і черевиками в байкерському стилі, радять Патріоти України із посиланням на ELLE.

Біла сорочка - незамінна для офісних буднів, пляжних образів або недільних прогулянок з друзями. Можна обрати моделі з асиметричним кроєм, незвичним силуетом і комірами.

Тренч теж є базовим елементом гардеробу. Дістався нам від британських військових і вже сторіччя не втрачає актуальності.

Джинси прямого крою блакитного кольору з високою лінією посадки завжди будуть вдалими в будь-якому образі. Ще й такі моделі підходять будь-яким фігурам і під будь-який сезон.

З сезону в сезон у моделей туфлів-човників змінюються лише кольори, елементи декору і висота каблука. Саме такий варіант взуття чорного або нюдового кольору і тонкими підборами висотою 10-12 см знадобляться і через 10 років.

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...

Секрет досвідчених господинь! Де найкраще зберігати хліб, щоб він був свіжим до трьох тижнів

субота, 20 квітень 2024, 8:56

Щоб зберегти свіжість хліба надовго та захистити його від сторонніх запахів, можна скористатися підручними засобами, передають Патріоти України. Не завжди вдається з'їсти весь хліб одразу. Тому кмітливі господині вдаються до деяких хитрощів щодо його ...