Дієтологиня Трейсі Паркер із Британського фонду серця (BHF) назвала два продукти, яких слід уникати людям з високим холестерином. Йдеться про ковбаси та бекон - незмінну частину традиційного англійського сніданку, передають Патріоти України.
Ці м’ясні вироби відносять до переробленого червоного м’яса, що містить високу кількість насичених жирів. Саме вони найбільше підвищують рівень так званого "поганого" холестерину (ЛПНЩ), який відкладається в судинах і може спричинити інфаркти та інсульти.
"Всього одна порція ковбаси чи кілька скибочок бекону можуть забезпечити до чверті добової норми насичених жирів", – пояснює експертка.
Також під забороною:
Експерти Гарвардської школи медицини підтверджують: навіть курячі чи індичі варіанти ковбас та бекону не є безпечними, бо також містять шкідливі жири.
Кровоносні судини з віком втрачають еластичність і можуть ставати вразливими до утворення тромбів. Це небезпечний стан, який складно виявити без медичних обстежень. Водночас лікарі радять звертати увагу на певні сигнали організму, передають Патріоти Ук...
Дубай давно став символом розкоші, небачених торгових центрів та пляжів із білосніжним піском. Щороку сюди приїжджають мільйони туристів з Британії, а тисячі навіть вирішують переїхати назавжди, передають Патріоти України. Але останнім часом у соцмереж...