
Дієтологиня Трейсі Паркер із Британського фонду серця (BHF) назвала два продукти, яких слід уникати людям з високим холестерином. Йдеться про ковбаси та бекон - незмінну частину традиційного англійського сніданку, передають Патріоти України.
Ці м’ясні вироби відносять до переробленого червоного м’яса, що містить високу кількість насичених жирів. Саме вони найбільше підвищують рівень так званого "поганого" холестерину (ЛПНЩ), який відкладається в судинах і може спричинити інфаркти та інсульти.
"Всього одна порція ковбаси чи кілька скибочок бекону можуть забезпечити до чверті добової норми насичених жирів", – пояснює експертка.
Також під забороною:
Експерти Гарвардської школи медицини підтверджують: навіть курячі чи індичі варіанти ковбас та бекону не є безпечними, бо також містять шкідливі жири.
Багато хто не замислюється, які електроприлади найбільше вбивають бюджет на світло. Деякі з них працюють щодня і потихеньку накопичують величезні витрати, передають Патріоти України. Найбільші «енергетичні вампіри» у вашому будинку:. Щоб зменшити витра...
Погляньте на зображення і скажіть, що ви побачили першим — два обличчя чи чашку? Цей простий психологічний тест із оптичною ілюзією розкриє ваші риси характеру, спосіб мислення і навіть приховані бажання, передають Патріоти України. Психологічні тести ...