Сніданок за 10 хвилин: Як приготуввати дуже смачні картопляні оладки з м'ятним йогуртом

Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати хашбрауни - картопляні оладки, популярні в Північній Америці і Великобританії. По суті, страва є аналогом наших дерунів, різниця лише в тому, що хашбрауни прийнято їсти на сніданок, передають Патріоти України.

Для хашбраунов:

  • картопля – 3 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • сіль, перець – на смак
  • олія – для смаження

Для м'ятного йогурту:

  • натуральний йогурт – 1 стакан
  • свіжа м'ята – невеликий пучок
  • лимон – скибка
  1. Картоплю почистити, натерти на великій тертушці, віджати рідину.
  2. Додати яйце, сіль і перець, добре перемішати й одразу викласти на розпечену і змащену олією сковороду.
  3. Смажити на великому вогні до золотавого кольору з обох боків.
  4. М'яту помити, обірвати листочки, порубати їх дрібно ножем. Додати в йогурт, видавити сік зі скибки лимона, перемішати. Подавати до хашбраунів.
Джерело: Обозреватель

Робите це після вечері? Будуть сумні наслідки

понеділок, 8 грудень 2025, 6:12

Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...

Поширені помилки на початку схуднення: Чому ви втрачаєте гроші, а не жир

понеділок, 8 грудень 2025, 5:40

Початок дієти - найскладніший етап. Перші дні та тижні зазвичай супроводжуються браком енергії, погіршенням настрою та розчаруванням. Експерти наголошують, що збалансована дієта, адаптована до ваших потреб, допомагає швидше досягти результату, передают...