Сніданок за 10 хвилин: Як приготуввати дуже смачні картопляні оладки з м'ятним йогуртом

Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати хашбрауни - картопляні оладки, популярні в Північній Америці і Великобританії. По суті, страва є аналогом наших дерунів, різниця лише в тому, що хашбрауни прийнято їсти на сніданок, передають Патріоти України.

Для хашбраунов:

  • картопля – 3 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • сіль, перець – на смак
  • олія – для смаження

Для м'ятного йогурту:

  • натуральний йогурт – 1 стакан
  • свіжа м'ята – невеликий пучок
  • лимон – скибка
  1. Картоплю почистити, натерти на великій тертушці, віджати рідину.
  2. Додати яйце, сіль і перець, добре перемішати й одразу викласти на розпечену і змащену олією сковороду.
  3. Смажити на великому вогні до золотавого кольору з обох боків.
  4. М'яту помити, обірвати листочки, порубати їх дрібно ножем. Додати в йогурт, видавити сік зі скибки лимона, перемішати. Подавати до хашбраунів.
Джерело: Обозреватель

Діти оцінять! Як приготувати домашні глазуровані сирки

вівторок, 30 квітень 2024, 18:10

Глазуровані сирки - улюблений десерт не тільки дітей, а й дорослих. І звичайно, краще споживати ті, які виготовлені власноруч. Продуктів для їх приготування потрібно не дуже багато, а виходу смакоти буде достатньо, передають Патріоти України. Приготуйт...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині додають у вінегрет молоко та цукор

вівторок, 30 квітень 2024, 17:09

Господині готують вінегрет доволі часто, особливо в сезон коли зібрані в комору свіжі овочі. Тому довели свою кулінарну майстерність до досконалості, передають Патріоти України. Цей салат популярний через різні причини. Зокрема набір продуктів для віне...