
Проста страва з лаваша з сирною начинкою - смачно, ароматно, ситно. Продукти беріть у будь-якій кількості, передають Патріоти України.
Сирну масу ви можете брати будь-яку або зробити самостійно з сиру будь-якої жирності, перебивши блендером з курагою, родзинками або чорносливом. Можна просто змішати сир з цукровою пудрою і ваніліном або навіть шматочками шоколаду, кокосовою стружкою і т.д.
Яйця збиваємо виделкою і доливаємо молочка, можна додати і дрібку цукру. Збиваємо про однорідності. Якщо берете брикети сирної готової маси, розрізаємо на 4 частини – брусочки.

Лист лаваша ріжемо на 8 частин і кожен сирний брусок обмотуємо лавашем рулетом, загортаючи краї.

Вмочуємо трубочки в яйце і обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки. Цей процес займає по 1 хвилині з кожної сторони.

Порада: як начинку ви можете брати як солоні, так і солодкі продукти – виходять трубочки з різною начинкою по вашому настрою.
Детальніше у відео:
Після варіння яєць багато хто звик одразу ставити каструлю під холодну воду, вважаючи це найшвидшим способом охолодження. Метод здається простим, але саме він часто псує смак і структуру продукту. Щоб варені яйця залишалися ніжними, еластичними та рівн...
Українцям нагадують про простий продукт, який здатен підтримати здоров’я серця, нормалізувати тиск і забезпечити організм важливими мінералами. Йдеться про томатний сік - один із найкорисніших овочевих напоїв, який фахівці називають ідеальним союзником...