Проста страва з лаваша з сирною начинкою - смачно, ароматно, ситно. Продукти беріть у будь-якій кількості, передають Патріоти України.
Сирну масу ви можете брати будь-яку або зробити самостійно з сиру будь-якої жирності, перебивши блендером з курагою, родзинками або чорносливом. Можна просто змішати сир з цукровою пудрою і ваніліном або навіть шматочками шоколаду, кокосовою стружкою і т.д.
Яйця збиваємо виделкою і доливаємо молочка, можна додати і дрібку цукру. Збиваємо про однорідності. Якщо берете брикети сирної готової маси, розрізаємо на 4 частини – брусочки.
Лист лаваша ріжемо на 8 частин і кожен сирний брусок обмотуємо лавашем рулетом, загортаючи краї.
Вмочуємо трубочки в яйце і обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки. Цей процес займає по 1 хвилині з кожної сторони.
Порада: як начинку ви можете брати як солоні, так і солодкі продукти – виходять трубочки з різною начинкою по вашому настрою.
Детальніше у відео:
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...