Собака чи кішка? Простий тест вкаже на те, як ви вмієте любити

Всього одне невелике завдання дозволить вам дізнатися багато чого про те, як ви вмієте любити, передають Патріоти України.

Тести, пов’язані з інтуїцією, здатні розповісти про нас багато важливого, на що ми не звертаємо увагу в повсякденному житті. Пройти цей тест надзвичайно просто. Дивлячись на картинку, не замислюючись зловіть себе на першому визначенні, що приходить в голову – кішка або собака?

1. Якщо на зображенні ви побачили собаку

На перше місце в людських відносинах ви ставите доброту, ласку, відданість і вірність. Ви навряд чи будете відчувати себе щасливим, якщо ваш близька людина відчуває біль. Якщо коханому добре, то і ваше щастя стає реальним.

Ви не раз бачили, як зраджують, це завдало вам біль, але не змусило відмовитися від віри в людей. Справжня любов для вас вершина щастя, до якої ви і прагнете. Те, що ви не відвернулися від людей, робить ваше життя насиченим і повноцінним.

Вам чудово відомо, що любов – це не тільки надихаюче прекрасне почуття. Над відносинами потрібно працювати, ви до цього цілком готові. Не у вашій натурі відмовлятися від людини, якщо відносини пов’язані з певними труднощами, ви цього не боїтеся.

Ваша душа настільки відкрита, що неможливо не милуватися вами, не любити вас у відповідь. Єдине, чого вам варто побоюватися, це квапливості. Ви настільки хочете любити, що готові ставити віз попереду коня і шукати її в будь-якій людині.

Не поспішайте! Насолоджуйтесь життям незалежно від присутності в ній коханої людини. Іноді, саме відпустивши події, ми притягуємо в своє життя любов і щастя.

2. Якщо на зображенні ви побачили кішок

Мета вашого життя – ваш комфорт, зручність, пошук того, хто буде про вас піклуватися. Ви ніколи не будете витрачати час на людину, якщо спілкування з нею приносить вам психологічний або фізичний дискомфорт. Тому по-справжньому улюбленою і рідною для вас може стати людина, що відповідає цим вимогам. Ви вкрай обережні у виборі партнерів. Просто першому симпатичному зустрічному навряд чи дістанеться хоч скільки-небудь вашої уваги.

Ваше почуття може бути віддане лише після довгої ретельної перевірки, неупередженого аналізу, глибокого вивчення. Лише заслуживши вашу довіру, людина може бути допущена в близьке коло спілкування.

Довіра – це найголовніше, на що ви спираєтесь, оцінюючи людей. Якщо в вас хоча б закралася підозра, що людина може вчинити з вами недобре, ви безжально розірвете відносини.

На цій посаді ваша сила і, одночасно, ваша слабкість. Завищені вимоги нерідко відштовхують від вас хороших людей. Ніхто не досконалий в цьому світі, ви в тому числі. Тому деяка поблажливість вам явно не завадить.

Не завжди безкомпромісність є найкращим варіантом в оцінці людей.


Знаючи свої слабкі і сильні сторони, можна підкоригувати їх, направивши життя в більш сприятливе русло. Щастя – в наших руках!

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...