М'ясні страви займають досить значне місце в українській кухні. Кожна господиня знає безліч секретів, як приготувати м'ясо так, щоб воно було м'яке, ароматне та соковите, передають Патріоти України.
На Галичині часто тушкують свинину з овочами. Це також популярно у Польщі, Чехії та інших країнах. Страва ідеально смакує з печеною картоплею. Можна її також подавати з нейтральною кашею, або просто їсти з хлібом, щоб вимочувати соус, впевнені кулінари «Шуби».
Приготування:
М'ясо нарізати крупно, обмазати оливковою олією, додати сіль та мелений перець. Залишити на одну годину. Обсмажити до рум’яності та скласти в посуд для тушкування.
Додати зубчики часнику, нарізану півкільцями цибулю, залити розсолом. Додати порізані четвертинками огірки, накрити кришкою і тушкувати трохи більше години, час від часу перемішуючи.
Для підливки ретельно з'єднати всі інгредієнти і вилити до свинини. Готувати 20 хвилин.Додати подрібнену зелень і вимкнути вогонь.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Після застосування нового парфуму відчуваєте не лише аромат, а й головний біль? Річ у тому, що парфуми та інші різкі запахи справді можуть провокувати неприємні симптоми та навіть напади мігрені, передають Патріоти України. У декого може бути підвищена...