Апетитні і соковиті котлетки ідеально будуть поєднуватися з будь-яким гарніром як на обід, так і на вечерю. Щоб страва вийшла вишуканою, а котлети не сухими по консистенції, додайте в свій рецепт помідори і сир. Ось побачите, ваші рідні попросять добавку, і ви не зможете їм відмовити, передають Патріоти України.
Хліб замочуємо в молоці, цибулю перекручуємо на м'ясорубці і додаємо її до фаршу разом з хлібом. Добре перемішуємо фарш руками до однорідної маси, солимо і перчимо за смаком. Якщо виходить суха консистенція, то можете додати трохи води.
З отриманого фаршу починаємо формувати наші котлети і викладаємо їх у форму для запікання. На дно форми наливаємо трохи води, щоб котлети не вийшли сухими. Зверху змащуємо котлетки сметаною для ніжності смаку. Ріжемо помідори кружечками, і кладемо на кожну котлету по кружечку.
Ставимо страву в духовку розігріту до 200 градусів на півгодини. Коли помідори почнуть пускати сік, дістаємо котлети, кладемо зверху на кожну по скибочці сиру і знову ставимо в духовку, поки сир не розплавиться. Тоді страва буде готова. Смачного!
Є продукти, ціна яких суттєво перевищує показники цінних металів. Ікру "Алмаз" вважають найдорожчою їжею у світі, але не тільки це робить її унікальною, передають Патріоти України. . До теми Її використовують дуже обачно: яка спеція найдорожча у світі...
Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...