Сонячне затемнення в жовтні: Що не можна робити цього дня, щоб не викликати лиха

Сонячне затемнення у жовтні 2022 року припадає на 25 число. За словами астрологів, цього дня деякі люди можуть почуватися погано, справи можуть йти не найкращим чином, та й взагалі день буде складним. Також експерти з зірок розповіли, чого не можна робити цього дня, щоб не накликати на себе лиха, передають Патріоти України.

Що не можна робити в сонячне затемнення 25 жовтня, щоб не викликати лиха?

У день сонячного затемнення в жовтні астрологи не рекомендують починати щось нове. Йдеться як про щось серйозне на кшталт угоди чи ремонту, так і дрібного – навчання чи збирання меблів.

Зважаючи на те, що 25 жовтня це робочий день, за можливістю варто відкласти всі важливі справи – укладання договорів, прийом нових співробітників, звільнення, зустрічі з клієнтами та замовниками. Якщо у цей день планувалася зміна роботи, то, якщо є можливість, краще перенести цей захід або на день раніше або на день пізніше.

Операції, медичні втручання, процедури, переїзд чи подорожі теж астрологи не рекомендують планувати цього дня, адже все може піти не найкращим чином.

Сварки та конфлікти призведуть до непоправних наслідків. Є ризик назавжди втратити доброго друга чи вірного бізнес-партнера, розлучитися з коханою людиною.

Що можна робити у сонячне затемнення 25 жовтня?

А ось, що потрібно робити в день сонячного затемнення, то це відпочивати, злитися з природою або помедитувати. Підіть на прогулянку в парк або додому пішки після роботи, увімкніть розслаблюючу музику, подумайте про прожитий день та свої бажання.Влаштуйте приємний вечір із рідними та близькими, зберіться за одним столом за смачною їжею, бажано без їжі тваринного походження.

Це така смакота! Простий рецепт домашнього ароматного сала

неділя, 28 квітень 2024, 21:30

Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України. Для приготування вам знадобитьс...

Навіщо цінителі кави додають у напій лимонний сік

неділя, 28 квітень 2024, 21:14

Кава входить у щоденний раціон практично кожної людини: цей чудовий напій допомагає підбадьоритися, активувати роботу мозку та надати організму сили, передають Патріоти України. Однак гурмани постійно намагаються зробити смак кави ще більш виразним та ...