В Україні подорожчали продукти, а тому спекти паски вдома цього року обійдеться дорожче. А ще більше вдарить по гаманцю покупка готових ласощів, передають Патріоти України.
Якщо підрахувати, у скільки виллється випічка пасок - то виходить сума приблизно в 172 гривні. У вас вийде 4-5 пасок середнього розміру.
Якщо пекти самостійно не вийде, витратити доведеться ще більше. У ресторанах і кафе ціни наближаються до 700 гривень за кілограмову паску. Половинка 300-400.
Паски декорують різними цукатами, шоколадом. Кондитери кажуть, що вона коштує своїх грошей. Мовляв, вони використовують тільки якісні продукти, там немає ніяких підсилювачів смаку, барвників і підсолоджувачів. Звичайно, такі кондитерські вироби доступні не всім.
Зазначимо, що самі українці цього року хочуть пекти менше пасок, ніж зазвичай. Все це заради економії. Перебування на карантині дає про себе знати.
"Може буде менше обсяг, раніше там 7-8 пасок пекла, в цьому році менше, ціни кусаються, як кажуть, і так будемо економити", - розповіла відвідувачка магазину Юлія.
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...