Спідниця-максі і богемний шик: ТОП-6 головних модних трендів весни 2022 року, про які потрібно знати (фото)

Цієї весни гардероби модниць пофарбуються в яскраві кольори і, нарешті, поповняться одягом, про існування якого ми забули в період пандемії, зазначають Патріоти України.

Авторитетні стилісти рекомендують забути про лаконічність, мінімалізм і темні відтінки, адже в моду повертаються соковиті кольори, а також одяг, який безумовно приверне до себе увагу.

Фешн-експерти називають модний весняний гардероб екстравагантним, але не позбавленим легкості та комфорту. Так, у тренді зухвалі силуети і поєднання, які, при всій своїй пафосності, комфортні в повсякденному житті. Розповідаємо, про які весняні тренди треба знати кожній модниці.

Спідниця-максі

Суворі міді-спідниці залишаються у минулому, поступаючись місцем довжині максі. Про це свідчать весняні колекції таких авторитетних будинків моди, як Louis Vuitton та Givenchy, які демонструють новий погляд на довгу спідницю, пропонуючи поєднувати її з кроп-топами, блейзерами та облягаючим трикотажем.

Пір'я

Вбрання з пір'ям — один із тих несподіваних трендів, про повернення якого ми навіть не підозрювали. При цьому йдеться не тільки про вечірні та святкові луки, а й про casual-аутфіти. Стилісти рекомендують поєднувати топи з пір'ям із повсякденним денімом, а також носити сукні з пір'ям у дуеті з кросівками, щоб не перевантажувати образ. Приклад того, як і з чим носити гламурне пір'я, можна було побачити на показах весняних колекцій Gucci, David Koma та Valentino.

Богемний шик

Цієї весни в тренді богемний шик, який протягом останніх років вважався моветоном. Розкішні тканини, насичені відтінки та безліч деталей — головні особливості богемного аутфіту. Стилісти рекомендують поповнити гардероб спідницею-саронг, сумками з пензликами, вишуканими ансамблями, в’язаними гачком, та іншим розкішним одягом у богемному стилі.

Біла сукня

Ключовим трендом весни 2022 є білі сукні - як короткі, так і довгі, як скромні, так і відверті. Білі сукні, натхненні весільною модою, домінували на показах авторитетних брендів, нагадуючи, що весна — період оновлення та ідеальний час для того, щоб відчути легкість.

Гігантський блейзер

Оверсайз-блейзери, як і раніше, залишаються в моді, але цієї весни стають ще більш об'ємними, довгими і екстравагантними. Balenciaga, Stella McCartney та інші модні бренди диктують моду на гігантські блейзери, а зіркові стилісти вміло експериментують зі свіжим трендом, пропонуючи носити їх з ременями на талії та велосипедками, або соло — замість сукні.

Взуття на платформі

Головним взуттєвим трендом весни та літа стане платформа. Взуття на платформі можна було побачити на показах Lanvin, DSquared2, Givenchy, Chloé та багатьох інших модних будинків. При цьому в тренді, як практичні сандалі та чоботи на платформі, які доповнять повсякденний аутфіт, так і туфлі на підборах та платформі для вечірнього виходу.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...