Пропонуємо приготувати приголомшливу страву до святкового столу. Готувати її зовсім нескладно, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Процес приготування:
Промиваємо язик, замочуємо на 30 хвилин холодною водою, потім варимо протягом 2 — 4 годин у воді зі спеціями. Опускаємо в холодну воду і знімаємо шкірку.
Гриби дрібно ріжемо. Розігріваємо олію й обсмажуємо гриби до рум'яності. Остуджуємо. Чорнослив заливаємо на кілька хвилин окропом. Нарізаємо дрібним кубиком.
Змішуємо чорнослив з грибами, подрібненим часником, рубаним кропом, подрібненими горіхами, майонезом, сіллю і перцем за смаком.
Язик ріжемо тонкими скибочками, красиво викладаємо на блюдо, зверху кладемо начинку і посипаємо її тертим твердим сиром. Прикрашаємо зеленню.
Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...
Регулярні прогулянки - це не просто приємне проведення часу на свіжому повітрі, а й потужний засіб для нормалізації артеріального тиску та підтримки здоров’я серця. Але скільки саме потрібно ходити, щоб відчути реальні переваги для організму? У цьому м...