Сподобається всім! "Язик по-боярськи" - закуска, яка викличе справжній фурор

Пропонуємо приготувати приголомшливу страву до святкового столу. Готувати її зовсім нескладно, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • язик яловичий відварний — 1 кг;
  • гриби печериці — 300 г;
  • сир твердий — 100 г;
  • чорнослив — 50 г;
  • горіхи волоські — 50 г;
  • майонез — 2 ст. л;
  • часник — 2 зубчики;
  • масло вершкове — 20 г;
  • сіль, перець і зелень — за смаком.

Процес приготування:

Промиваємо язик, замочуємо на 30 хвилин холодною водою, потім варимо протягом 2 — 4 годин у воді зі спеціями. Опускаємо в холодну воду і знімаємо шкірку.

Гриби дрібно ріжемо. Розігріваємо олію й обсмажуємо гриби до рум'яності. Остуджуємо. Чорнослив заливаємо на кілька хвилин окропом. Нарізаємо дрібним кубиком.

Змішуємо чорнослив з грибами, подрібненим часником, рубаним кропом, подрібненими горіхами, майонезом, сіллю і перцем за смаком.

Язик ріжемо тонкими скибочками, красиво викладаємо на блюдо, зверху кладемо начинку і посипаємо її тертим твердим сиром. Прикрашаємо зеленню.

Джерело: Ukr.Media

Не робіть помилок! Де зберігати яйця, щоб вони залишалися свіжими протягом кількох тижнів

четвер, 16 жовтень 2025, 18:59

Питання про те, де зберігати яйця, роками викликає суперечки. Хоча одні стверджують, що найкращий спосіб зберегти їх свіжими - це тримати у холодильнику, інші вважають, що зберігання яєць у шафі, шухляді або просто на кухонній стільниці допомагає їм за...

Психологічний тест: Що ви бачите на зображенні - це розкриє, чого насправді боїтеся у стосунках

четвер, 16 жовтень 2025, 18:12

У світі, де кохання часто ідеалізують, ми звикли думати, що воно приносить лише щастя та натхнення, передають Патріоти України. Але реальність інша: навіть найкращі стосунки вимагають зусиль, терпіння, розуміння й уміння приймати чужі слабкості. Багат...