Сподобається всім! "Язик по-боярськи" - закуска, яка викличе справжній фурор

Пропонуємо приготувати приголомшливу страву до святкового столу. Готувати її зовсім нескладно, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • язик яловичий відварний — 1 кг;
  • гриби печериці — 300 г;
  • сир твердий — 100 г;
  • чорнослив — 50 г;
  • горіхи волоські — 50 г;
  • майонез — 2 ст. л;
  • часник — 2 зубчики;
  • масло вершкове — 20 г;
  • сіль, перець і зелень — за смаком.

Процес приготування:

Промиваємо язик, замочуємо на 30 хвилин холодною водою, потім варимо протягом 2 — 4 годин у воді зі спеціями. Опускаємо в холодну воду і знімаємо шкірку.

Гриби дрібно ріжемо. Розігріваємо олію й обсмажуємо гриби до рум'яності. Остуджуємо. Чорнослив заливаємо на кілька хвилин окропом. Нарізаємо дрібним кубиком.

Змішуємо чорнослив з грибами, подрібненим часником, рубаним кропом, подрібненими горіхами, майонезом, сіллю і перцем за смаком.

Язик ріжемо тонкими скибочками, красиво викладаємо на блюдо, зверху кладемо начинку і посипаємо її тертим твердим сиром. Прикрашаємо зеленню.

Джерело: Ukr.Media

Розставлено крапки над "і": При якій температурі правильно прати постільну білизну та рушники - не 40°C і не 60°C

неділя, 6 липень 2025, 18:15

Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...

Секрет ресторанної курки розкрито: Всього один інгредієнт - і м’ясо тане в роті

неділя, 6 липень 2025, 17:57

Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...