
Печиво за цим рецептом виходить дуже ніжним, повітряним і буквально тане в роті, передають Патріоти України.
Склад і приготування максимально прості, тому випічка займе не так багато часу. А ще печиво виходить дуже смачним, з приємним ванільним присмаком і ароматом, довго зберігає свіжість і легкість.
Домашнє пісочне печиво на сметані — відмінне доповнення до чаювання для всієї родини, тому давайте його швидше приготуємо, щоб можна було пригостити рідних і близьких!
Інгредієнти:
Приготування:
Короткі перерви по 5–10 хвилин не дають мозку повноцінно відновитися і навіть можуть знизити продуктивність. Водночас надто тривалий відпочинок ускладнює повернення до роботи, з’ясували науковці, передають Патріоти України. Дослідження показало, що най...
Щоб підтримати імунітет восени та взимку, не обов’язково купувати дорогі добавки. Достатньо кількох простих інгредієнтів, які легко знайти на кухні. Ці натуральні засоби зміцнюють імунітет, мають протизапальні властивості та допомагають організму швидш...