Сподобається всім! Рулет з курятини зі смачною начинкою

Це дуже смачний курячий рулет із ніжною та запашною начинкою. Приготувати його значно легше, ніж посмажити котлети. Він виходить більш корисним та менш жирним, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

Для м'ясного фаршу:

  • куряче м'ясо — 750 г (підійде грудка, але можна взяти й стегна, страва вийде більш соковитою);
  • цибуля — 1 шт. (130 г);
  • панірувальні сухарі — 2 ст. л.;
  • сіль, чорний перець за смаком.

Для начинки:

  • плавлений сирок — 130 г;
  • вершкове масло — 25 г;
  • яйця варені — 2 шт.;
  • часник — 1 зубчик;
  • петрушка або кріп — невеликий пучок;
  • сіль — за смаком;
  • твердий сир — 20 г.

Приготування:

  1. Пропустити куряче м'ясо і цибулю через м'ясорубку, додати сухарі, сіль і перець. Усе перемішати і відбити фарш не менше, ніж 15 разів. Поставити у холодильник, поки займатиметесь начинкою.
  2. Для начинки натерти на дрібній тертці варені яйця, плавлений сирок (його можна попередньо трохи підморозити, щоб легше натирався), вершкове масло і часник. Зелень теж гарно подрібнити. Начинку добре перемішати, посолити за смаком. Сформувати з неї тонку довгу ковбаску.
  3. На харчову плівку викласти фарш, розрівняти його у прямокутник. Викласти начинку і згорнути рулет. Зверху посипати натертим на крупній тертці сиром для рум'яної скоринки.
  4. Запікати м'ясний виріб у заздалегідь нагрітій духовці 20-25 хвилин за температури 200 градусів.

Джерело: Ukr.Media

Нова хвиля пандемії в ОРДЛО: що спровокувало і чим може допомогти Україна.

понеділок, 27 вересень 2021, 22:03

Росія не випадково обрала окуповані території – в цих районах не діють ані російські, ані українські закони. "Сірі зони" ніким не контролюються, і якщо буде висока смертність – а вона уже є внаслідок т.зв. "вакцинації" і "щеплення", – то це не буде мати ж

Хіти тижня. Яскраво, соковито і дуже смачно! Куряча грудка, яка здивує всіх - ваші гості не зрозуміють, як у грудку додали начинку

понеділок, 27 вересень 2021, 21:00

Всі хто перший раз пробував цю м'ясну закуску, не могли зрозуміти, як у грудку додали начинку, передають Патріоти України. Все виходить дуже ніжно, соковито і готувати можна в духовці або на сковороді. Дивіться і повторюйте на здоров'я. Інгредієнти...