Це
дуже смачний курячий рулет із ніжною та запашною начинкою. Приготувати
його значно легше, ніж посмажити котлети. Він виходить більш корисним та
менш жирним, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для м'ясного фаршу:
куряче м'ясо — 750 г (підійде грудка, але можна взяти й стегна, страва вийде більш соковитою);
цибуля — 1 шт. (130 г);
панірувальні сухарі — 2 ст. л.;
сіль, чорний перець за смаком.
Для начинки:
плавлений сирок — 130 г;
вершкове масло — 25 г;
яйця варені — 2 шт.;
часник — 1 зубчик;
петрушка або кріп — невеликий пучок;
сіль — за смаком;
твердий сир — 20 г.
Приготування:
Пропустити
куряче м'ясо і цибулю через м'ясорубку, додати сухарі, сіль і перець.
Усе перемішати і відбити фарш не менше, ніж 15 разів. Поставити у
холодильник, поки займатиметесь начинкою.
Для
начинки натерти на дрібній тертці варені яйця, плавлений сирок (його
можна попередньо трохи підморозити, щоб легше натирався), вершкове масло
і часник. Зелень теж гарно подрібнити. Начинку добре перемішати,
посолити за смаком. Сформувати з неї тонку довгу ковбаску.
На
харчову плівку викласти фарш, розрівняти його у прямокутник. Викласти
начинку і згорнути рулет. Зверху посипати натертим на крупній тертці
сиром для рум'яної скоринки.
Запікати м'ясний виріб у заздалегідь нагрітій духовці 20-25 хвилин за температури 200 градусів.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...